Здравен преглед на окръг Суитуотър, WY

Съдържание:

Здравен преглед на окръг Суитуотър, WY
Здравен преглед на окръг Суитуотър, WY
Anonim

Болници, спа центрове, фитнес центрове допринасят за цялостното здраве

Здравни грижи в Рок Спрингс, WY
Здравни грижи в Рок Спрингс, WY

Здравната индустрия е в добра форма в окръг Суитуотър, с много медицински и уелнес възможности, достъпни за жителите, за да подобрят качеството си на живот. Ето малко предистория:

Медицински центрове

Акредитирана от Съвместната комисия, болницата Memorial с 99 легла в окръг Суитуотър предлага 24-часово спешно отделение, акушерство, здравеопазване на жените, операция на същия ден и др. MHSC наскоро отвори нова медицинска офис сграда с площ от 80 000 квадратни фута и център за лечение на рак.

Aspen Mountain Medical Center, притежавано от лекар съоръжение, се грижи за общността на окръг Суитуотър, като предоставя достъпни здравни услуги. Покривайки 51 000 квадратни фута, AMMC разполага с няколко специалисти в области като семейна и вътрешна медицина, гастроентерология, офталмология и обща хирургия. Съоръжението също така предлага физиотерапия, рехабилитация, изображения, радиология и фармацевтични услуги.

Изображение

Разположен в медицинския и офис комплекс River Springs Square в Рок Спрингс, New Frontier Imaging донесе на региона първия си дигитален мамографски апарат, изцяло дигитален рентгенов апарат и модул за ЯМР на гърдата, давайки на жителите на окръг Суитуотър лесен достъп до услуги, които някога е трябвало да пътуват, за да получат. Пациентите могат също да посетят най-модерното съоръжение за ултразвук и сканиране на костната плътност.

Chiropractor

Huxford Chiropractic Clinic в Рок Спрингс служи на общността повече от 30 години, като помага на пациентите да намалят риска от болка и заболяване. В допълнение към хиропрактиката, клиниката предлага инструкции за коригиращи упражнения, спинални и постурални прожекции, масажна терапия, съвети за начина на живот и хранителни консултации.

Фитнес

Научният и уелнес център на Western Wyoming Community College служи като класна стая и съоръжение за обучение на студенти в научната програма на WWCC. Други студенти и обществеността могат да използват центъра срещу малка такса.

Спас

Escape Day Spa & Boutique съчетава вековни източни и западни методи с най-новите съвременни технологии. Услугите включват масаж, процедури за лице, химически пилинг, обвиване на тялото и спрей за тен, както и подстригване и къдрене.

Maya Medi-Spa & Salon предлага процедури като лазерно лечение на кожата, лазерно намаляване на космите и инжекционни процедури. Освен спа, салонът е специализиран в подстригване, къдрене и боядисване.

Грижи за възрастни

За краткосрочна рехабилитация или дългосрочни грижи, Sage View Care Center в Рок Спрингс разполага с телевизор, Wi-Fi и телефон във всяка стая, градини, фонтани и пътеки за разходка.

Мисията в рехабилитационния център на Касъл Рок в Грийн Ривър предоставя както краткосрочна терапия, така и квалифицирани медицински сестри. Съоръжението разполага със самостоятелни апартаменти и предлага услуги като физическа и трудова терапия, грижа за рани, цялостно управление на болката и палиативни грижи. Пациентите могат също така да участват в дейности като уроци по изкуство и готварство, партита, сензорни програми и излети.

Премиер центрове за кости и стави

В Рок Спрингс двама лекари преглеждат пациенти в Premier Bone & Joint Centers, използвайки технология, която включва оборудване като скенер Tesla MRI. Предлагат се цифрови рентгенови лъчи, инжекции за овладяване на болката и леки процедури.

Холистично лечение

Wild Roots е единственият холистичен магазин за здравеопазване в Рок Спрингс. Магазинът предлага билкови добавки, органични подправки и готварски масла, както и съставки за приготвяне на сапуни, лосиони и дезодоранти.

Популярна тема