Новите удобства подобряват общностите на окръг Суитуотър

Съдържание:

Новите удобства подобряват общностите на окръг Суитуотър
Новите удобства подобряват общностите на окръг Суитуотър
Anonim

Общността добавя удобства, обновява исторически сгради

Bunning Hall на товарната гара, 603 South Main Street, Rock Springs, WY. Външен изглед
Bunning Hall на товарната гара, 603 South Main Street, Rock Springs, WY. Външен изглед

Много креативно планиране даде плод през 2014-15 г., тъй като Рок Спрингс и Грийн Ривър продължиха да подобряват качеството на живот на своите граждани.

Полицейски щаб, Воден център

Green River видя ново седалище на полицейското управление и общински съд, изникнали от недовършена сграда, която шефът на полицията Крис Стефен си спомня като „скелет от бетон и стомана“, когато градът я купи през 2011 г.

Новото съоръжение на Flaming Gorge Way, което отвори врати през септември 2014 г., е близо 26 000 квадратни фута – голям скок от тесния отдел на Steffen от 4 300 квадратни фута, заеман в предишния му щаб. Сградата на стойност 4,6 милиона долара сега предоставя достатъчно пространство за персонала, уединение за интервюта с жертви на престъпления (преди провеждани във фоайето на сградата на кметството), значително разширени възможности за съхранение на доказателства, разширен паркинг и още.

„В крайна сметка това е с цел обслужване на обществеността“, казва Щефен. „В старото съоръжение имахме много проблеми, опитвайки се да отговорим на нуждите на хората, но сега можем да осигурим много по-добри грижи за гражданите и жертвите на престъпления.“

Също така в Грийн Ривър, нов воден център беше открит през есента на 2014 г. в гимназията Грийн Ривър, където ще служи като тренировъчен и състезателен център за ученици. Съоръжението от 32 000 квадратни фута също ще бъде отворено за общността. Центърът предлага три басейна за плуване, гмуркане и терапия, съблекални и мокра класна стая. Той ще побере 650 зрители, плюс за общност със силна история на високи постижения в студентските водни спортове.

Повторна употреба на Rock Springs

Две забележителни сгради в центъра на Рок Спрингс виждат нов живот като много необходими обществени активи.

Bunning Hall на товарната гара е адаптивна повторна употреба в най-добрия си вид. Някогашна трансферна станция, където стоките са били разтоварвани от влакове на вагони и камиони, сградата от 1917 г. на South Main е дарена на града от местното семейство Бънинг. След ремонт от 1,4 милиона долара, сега той служи като централа на Агенцията за градско обновяване на града (URA) и оживен обществен център за събиране.

„Той е идеален за събития в центъра на града като зимен фермерски пазар, занаятчийски и търговски изложения, сватби, големи срещи и художествени изложби,“казва мениджърът на URA Чад Банкс. „Имаме няколко по-малки места за срещи в града, но нищо от този размер.“

Интериорът на залата е голяма част от нейния чар, пълен с ретро графити, някои антики и имена на местни фирми, които някога са използвали трансферната станция, изрисувани над сводестите врати на отделението за доставка. С капацитет до 220 души, той вече се доказва като популярно място за различни събития, казва Банкс.

Бившата сграда на Rock Springs National Bank на Бродуей и B Street е претърпяла собствена трансформация. Някогашната празна, но добре поддържана сграда беше отворена отново в началото на 2015 г. и сега в нея се помещават офиси на здравни и човешки услуги на окръг Суитуотър, които преди са били разположени из града.

„Това е страхотно използване на сграда, която беше празна, но беше в страхотна форма“, казва Банкс. „Това внесе нов живот в тази част на центъра и доведе 46 служители и всички техни клиенти и съставни части в центъра, създавайки нова дейност в тази област.“

Популярна тема