Неща за правене в Смирна, Тенеси

Съдържание:

Неща за правене в Смирна, Тенеси
Неща за правене в Смирна, Тенеси
Anonim

Поглед към някои от най-добрите неща за правене в и около Смирна, TN.

Клиентите поръчват напитки в Carpe Cafe в центъра на Смирна, Тенеси
Клиентите поръчват напитки в Carpe Cafe в центъра на Смирна, Тенеси

Въпреки че е само на 20 минути от Нашвил и много големи атракции като Tennessee Titans, Music Row и колекция от ресторанти и хонки тонкове, Смирна, Тенеси предлага на жителите много причини да останат в града, когато става въпрос за намиране на неща за правене. Ето един поглед към някои от най-добрите възможности за забавление в Смирна.

Игра на открито

11-те парка на Смирна предоставят възможности за мъже, жени и деца да играят софтбол, бейзбол, футбол и различни други спортове. Градската система от зелени алеи и пътеки предлага повече от 12 мили пешеходни пътеки с възможност за колоездене, за да могат жителите да опънат краката си и да се насладят. Подложката за пръскане Gregory Mill Park е чудесен начин за семействата да се разхладят през топлите летни месеци. Градът също е заобиколен от туристически пътеки и се намира в близост до две езера с отлични възможности за риболов и лодка. Смирна също е дом на общинско голф игрище с 18 дупки.

Храня се навън

Ресторантите в Смирна покриват почти всеки вид храна, която можете да си представите. Има фантастични места, където да се насладите на мексиканска, италианска, китайска и добра стара американска кухня. Сред най-популярните и уникални ресторанти в Смирна е Omni Hut, полинезийски ресторант, известен със своите ястия на скара и колоритна атмосфера.

Изследване на историята

Smyrna е домът на Sam Davis Home and Plantation, чудесно място да научите повече за Гражданската война и да изживеете събития като годишното викторианско коледно парти или ретро бейзболни игри. Дейвис беше млад конфедерат, който беше заловен от федералните войски и отказа да предостави информация, заричайки се: „Бих умрял хиляда смъртни случаи, преди да предам приятел“. Той е обесен на 27 ноември 1863 г.

Пазарувай докато припаднеш

Центърът на град Смирна разполага с разнообразие от магазини и места за разглеждане. Градът разполага с колекция от малки магазини за мама и поп, предлагащи набор от продукти. Само на 15 минути е The Avenue Murfreesboro, където има 90 магазина и ресторанта. На около 20 минути е Opry Mills, най-големият аутлет и търговски център в щата.

Популярна тема