Смирна, Тенеси С един поглед

Съдържание:

Смирна, Тенеси С един поглед
Смирна, Тенеси С един поглед
Anonim

Бърз поглед към това, което прави Смирна уникална и удобна за живеене.

Посетителите се редят на опашка, за да разгледат дома на Сам Дейвис в Смирна, Тенеси. Домът е бившият дом на войника от Гражданската война на Конфедерацията Сам Дейвис и семейството му
Посетителите се редят на опашка, за да разгледат дома на Сам Дейвис в Смирна, Тенеси. Домът е бившият дом на войника от Гражданската война на Конфедерацията Сам Дейвис и семейството му

Отдих

Град Смирна е подходящ за семейства град, който предлага изобилие от дейности на открито. Отделът за паркове и отдих на Смирна осигурява места за малки концерти на открито в парка Грегъри Мил, както и събирания на филми на открито в Ротари футбол парк. Има много събития, спонсорирани от града през цялата година за страхотно семейно забавление, включително: Хелоуин в парка, Коледен парад, Честване на Четвърти юли и Дни на депото. Департаментът по парковете почита треньорите-доброволци и родителите на нашите различни лиги за отдих. Жителите тук могат да избират от различни съоръжения за отдих, включително 11 игрища за бейзбол/софтбол; Rotary Soccer Park, който разполага с 13 акра футболни игрища; Sharp Springs Park разполага с 360 акра, използвани от различни лиги за отдих, диск голф игрище с 18 дупки, туристически пътеки 10 парка, голф игрище с 18 дупки, както и игрище с девет дупки, каране на кану и каяк на Stewarts Creek и повече от 12 мили зелен път и пешеходни пътеки.

Непосредствената близост до Нешвил позволява на спортните фенове лесно да стигнат до домашните мачове на Нешвил Предаторс, Тенеси Тайтанс и Нешвил Саундс, бейзболният филиал на бейзболната лига AAA на Оукланд А, който отвори чисто нов стадион през 2015 г.

Атракции и фестивали

Смирна е домът на Дома на Сам Дейвис и е близо до други бойни полета от Гражданската война. Градът е близо до Grand Ole Opry, който е в Нешвил. Simply Smyrna Celebration, Depot Days и Downtown Christmas Celebration са три местни събития в Смирна, които привличат хора от целия Среден Тенеси.

Готини компании

LubePros, ресторант Omni Hut, Allen’s Air Care и Carla Lynn Photography са истории за успех на предприемачеството, родени в Смирна, и примери за много малки предприятия, които жителите на Смирна гордо подкрепят.

Здраве и добро физическо и психическо състояние

TriStar StoneCrest Medical Center, най-големият доставчик на здравни услуги в Смирна и включва 109 болнични легла. Болницата наскоро получи оценка A от независимия надзорен орган The Leapfrog Group, признавайки нейния силен ангажимент към безопасността на пациентите.

Страхотни училища

Thurman Francis Arts Academy в Смирна е училищна програма за магнити K-8. Училището се класира по-добре от 95 процента от началните училища в TN и се класира на 3-то място сред 23 класирани основни училища в окръг Ръдърфорд.

Жилища и недвижими имоти

Жилищните опции включват еднофамилни къщи от висок и среден клас, апартаменти и жилищни общности за възрастни хора.

Сцената на ресторанта в Смирна

Разнообразието от нашите ресторанти включва американски, тайландски, китайски, мексикански, италиански, полинезийски и други. Omni Hut, полинезийски ресторант, е сред най-уникалните и популярни в Смирна.

Популярна тема