Окръг Диксън, TN Здраве & Уелнес

Съдържание:

Окръг Диксън, TN Здраве & Уелнес
Окръг Диксън, TN Здраве & Уелнес
Anonim

Жителите имат достъп до много топ медицински съоръжения

Изберете физикална терапия в Диксън, Тенеси
Изберете физикална терапия в Диксън, Тенеси

Лесно е да имате здравословна перспектива в окръг Диксън, където жителите имат много удобни възможности за висококачествено здравеопазване благодарение на амбулаторни клиники, заведения за първична медицинска помощ и институции за рехабилитация и подпомагане на живот.

Медицински център TriStar Horizon

Болницата за първична медицинска помощ на Диксън е медицинският център TriStar Horizon със 157 легла, който обслужва Диксън повече от 50 години. Предоставя услуги като усъвършенствана образна диагностика, профилактика и лечение на сърдечни заболявания и хирургическа интервенция. Болницата е получила акредитация като център за гръдна болка и първичен център за инсулт.

През юни 2015 г. болницата отвори и ново самостоятелно спешно отделение в кампуса на Natchez Imaging Center на Natchez Park Drive, една миля южно от Interstate 40. Новото спешно отделение в Natchez има осем легла, е отворен 24 часа в денонощието всеки ден и предлага по-бърз достъп за пациентите в районите на юг от Диксън.

Специализирани заведения на Dickson

Специализираните доставчици на Dickson предоставят услуги извън тези на традиционното здравеопазване. Неговият най-известен специализиран доставчик е TriStar Sarah Cannon Cancer Center, национално известен център за лечение и изследване на рака. Сара Кенън използва подход, базиран на общността, който осигурява най-добрите възможни лечения от обширната си мрежа от ресурси.

Select Physical Therapy е част от веригата Select Medical, която включва повече от 1000 центъра в цялата страна. Select Medical има две клиники в Диксън, които предлагат многобройни рехабилитационни програми в области като лечение на мозъчно сътресение, пренатална и следродилна рехабилитация и гръбначна дисфункция.

Св. Амбулаторната рехабилитация на Thomas He alth предлага няколко усъвършенствани рехабилитационни програми, включващи водни, неврологични и речеви терапии.

Olive Branch Senior Living обслужва Диксън повече от 15 години. Предлага пълни услуги за хранене, ежедневна помощ с лекарства, 24-часова система за спешни повиквания и други.

NHC Dickson е локално управляван филиал на National He althCare Corp. и предоставя цялостни здравни грижи, рехабилитация и услуги за живеене на възрастни хора в своето съоръжение с 205 легла.

Dickson He alth & Rehab е специализирана в грижи за възрастни и рехабилитационни грижи и се фокусира върху грижите за пациентите, както и върху обогатяването.

Амбулаторни клиники на Dickson

Амбулаторните клиники дават на жителите на Диксън удобни медицински алтернативи. Клиниките Dickson Medical Associates Express Care осигуряват незабавна грижа за често срещани заболявания, които не са спешни, докато Urgent Medical Care третира подобни леки заболявания и предоставя допълнителни услуги като медицински прегледи по DOT, програми за отслабване и медицински прегледи преди назначаване на работа. Optimum Internal Medicine & Pediatrics приветства пациенти от всички възрасти с остри или хронични медицински нужди.

Dickson Medical Associates

Dickson Medical Associates е една от най-големите мултиспециализирани медицински групи, притежавани от лекари в Тенеси. Практиката му включва 23 лекари и шест доставчици на средно ниво, а сред специализираните услуги са нуклеарна медицина, лазерна грижа и грижа за кожата, както и център за сън от последно поколение.

Популярна тема