Спорт & Отдих в Ашвил, Северна Каролина

Съдържание:

Спорт & Отдих в Ашвил, Северна Каролина
Спорт & Отдих в Ашвил, Северна Каролина
Anonim

Красиво е отвън в Ашвил

Спорт и отдих в Ашвил
Спорт и отдих в Ашвил

Винаги, когато имате възможност в Ашвил, използвайте я на открито. Жителите и туристите могат да се насладят на развлекателни дейности като туризъм, колоездене, голф, плуване и дори каране с цип, като естествената красота на Ашвил и неговият умерен климат допринасят за удоволствието.

В целия окръг

Buncombe County Parks & Recreation контролира редица места за отдих, като закрити и открити басейни, футболни игрища и зелени алеи. Организираните дейности включват лиги по волейбол на открито за студенти, турнири по риболов за деца, тийнейджърски 5K бягания и лиги по кикбол и доджбол за възрастни.

Оставете природата да върви по своя път

Предизвикателният терен и приятната за окото природа правят Ашвил предпочитан сред планинските колоездачи, особено сред групите за езда като Blue Ridge Bicycle Club. Туристите се разхождат по няколко пътеки Buncombe Greenway и French Broad River Trail, докато семействата могат да се насладят на парковете Aston, Carrier и Pack Square, както и удобните паркове за кучета Azalea и French Broad River.

Центърът за отдих Harvest House и комплексът Montford предоставят още повече начини да се активизирате. Отделете време да спрете и да помиришете розите в арборетума на Северна Каролина с неговите 434 акра градини. Арборетумът съдържа една от най-известните колекции от бонсай в света и предлага популярни пътеки за туризъм и планинско колоездене, подходящи за кучета.

Клубната сцена

Колкото красиви, толкова и предизвикателни, голф игрищата в Ашвил привличат много играчи. Сред най-популярните игрища са Broadmoor Golf Links и High Vista Golf Club, докато Omni Grove Park Inn е домакин на събития на PGA Tour. Други най-добри места в района включват Общинското голф игрище Ашвил и Кънтри клуб Ашвил, който е в процес на обновяване.

Ципване надясно

Насладете се на гледка от птичи поглед към планините на Северна Каролина и вижте Ашвил от върховете на дърветата, докато карате зип линии на места като Adventure America Zipline Canopy Tours, Asheville Treetops Adventure Park, The Gorge и Navitat Canopy Adventures. Приключенският парк Asheville Treetops вече включва линия KidZip за деца под 10-годишна възраст, докато Navitat Canopy е добавил пакети Moody Cove Adventure и Blue Ridge Experience, заедно с нощна обиколка със зип линия.

Моменти на слънце

С безплатен вход и отворени целогодишно, ботаническите градини в Ашвил демонстрират разнообразни цветя, растения, дървета, храсти, мъхове, билки и треви, които виреят в умерената екосистема на Южните Апалачи. Представени са около 700 вида, а в градините има много пътеки и места за почивка, на които посетителите да се насладят.

Един за пътя

Определен като любимото шофиране на Америка, Blue Ridge Parkway минава през Ашвил и предлага възможности за туризъм, къмпинг, водни дейности и разглеждане на есенна зеленина. Частта на парка в Ашвил се простира от стълб 384 до стълб 394, като стълб 384 е удобен център за посетители.

Популярна тема