Топ работодатели във Флорида

Съдържание:

Топ работодатели във Флорида
Топ работодатели във Флорида
Anonim

Disney World, училищата в Маями-Дейд водят пътя

Работодатели във Флорида
Работодатели във Флорида

Туризъм, образование, отбрана, търговия на дребно и държавни работни места има в изобилие във Флорида, както се вижда от 10-те най-добри работодатели в щата:

W alt Disney World – 62 000 служители

Основан през октомври 1971 г., най-посещаваният ваканционен курорт в света е W alt Disney World, със своите увеселителни паркове и курорти, привличащи 55 милиона туристи годишно. Базираната в Lake Buena Vista компания е най-известна с тематични паркове като Magic Kingdom, Epcot, Hollywood Studios и Animal Kingdom.

Обществени училища в окръг Маями-Дейд – 54, 300 служители

С годишен бюджет от $4 милиарда за подпомагане на 435 училища и 350 000 ученици, държавните училища на окръг Маями-Дейд са най-големият училищен квартал във Флорида и четвъртият по големина в нацията. Повече от 35 процента от учителите в училищната система са завършили Международния университет във Флорида.

Правителството на окръг Маями-Дейд – 32 200 служители

Тези държавни служители обслужват повече от 2,6 милиона жители в целия окръг Маями-Дейд в югоизточна Флорида. Един основен отдел е 4700-членната полиция на Маями-Дейд, най-голямата полицейска служба в Югоизточната част на Съединените щати.

Обществени училища в окръг Хилсбъро – 25 400 служители

Вторият по големина училищен район във Флорида и осмият по големина в Америка е държавните училища на окръг Хилсбъро, които обслужват Тампа и околните общности. Преди няколко години училищната система получи безвъзмездна помощ от 100 милиона долара от Фондацията на Бил и Мелинда Гейтс за подпомагане на образованието чрез подобрени програми за наставничество.

Военновъздушна база Джаксънвил – 23 000 служители

Сърдечен поздрав заслужава Военноморската въздушна база Джаксънвил, с 23 000 цивилни и активен персонал, наети в базата. Въздушната станция наблюдава няколко авиационни операции и брегови команди с местоположението си по протежение на Атлантическия океан, а един от многото й отдели е митническата и гранична защита на САЩ.

Publix Super Markets – 22 500 служители

Базираният в Лейкланд Publix Super Markets е най-голямата и най-бързо развиваща се верига супермаркети, притежавана от служители в нацията, със своите магазини, известни с качествена храна, добро обслужване и чистота. Веригата за хранителни стоки също има силен ангажимент за участие на общността и разнообразие на заетостта.

Orange County Public Schools – 19, 760 служители

Системата на държавните училища в Орландо и заобикалящия го регион се ръководи от държавните училища на окръг Ориндж, с записани 175 000 ученици. OCPS е 12-ият по големина училищен район в Америка и неговите 180 училища предлагат няколко технически базирани курса, за да подготвят учениците за кариера в 21-ви век.

Болница във Флорида – 19, 270 служители

Класирана на национално ниво в осем специалности за възрастни, болницата във Флорида е организация с нестопанска цел, базирана в Орландо, която разполага с 24 болнични кампуса, простиращи се от източното до западното крайбрежие на Централна Флорида. Организацията се грижи за пациентите, като предоставя холистичен подход за лечение на тялото, ума и духа.

Adventist He alth System – 17, 100 служители

Организацията, базирана в Алтамонте Спрингс, набляга на Христос в центъра на всички грижи и е основана през 1973 г., за да подкрепя своите конгрегации на адвентистите от седмия ден, които живеят в югоизточната здравна система на адвентистите в САЩ, сега е най-голямата не- протестантски доставчик на здравни услуги с печалба в нацията.

BayCare He alth System – 17 000 служители

С централен офис в Клиъруотър и основана през 1997 г., BayCare He alth System обслужва района на залива Тампа и управлява 11 болници, с мисия да предоставя експертни грижи през целия живот на пациента. BayCare има 3100 хирурзи и има тенденция към 500 000 посещения в спешното отделение годишно.

Популярна тема