Dickson County, TN Farms Добре дошли посетители

Съдържание:

Dickson County, TN Farms Добре дошли посетители
Dickson County, TN Farms Добре дошли посетители
Anonim

Местните ферми са домакини на вечери, обиколки и сватби

Ранди Тидуел от фермата Тидуел в Диксън, Тенеси дискира поле с впрегатни коне
Ранди Тидуел от фермата Тидуел в Диксън, Тенеси дискира поле с впрегатни коне

Земеделието винаги е имало голямо влияние върху икономиката на окръг Диксън.

Но освен да изнасят реколтата и стоките си на пазара, фермерите вече отварят фермите си за агротуризъм, което позволява на посетителите да видят как се отглежда, отглежда и събира храна.

Концепцията не е съвсем нова тук: Повече от 40 години местната селскостопанска общност поставя постелката за добре дошли по време на годишната обиколка на фермата на окръг Диксън, организирана от Службата за опазване на почвата.

С местата, ограничени до 200 участници, се включват три или четири училищни автобуса, за да отведат посетителите до различни спирки, които се разнообразяват всяка година, като се концентрират върху различен район на окръга. Фермите не само приемат посетители, но и участниците могат да научат за горското стопанство и ерозията на почвата.

Денят завършва с Dickson Farmers Co-op, предлагащ освежаваща диня на всички участници.

„Ето как нашата общност се обединява. Всеки винаги е готов да помогне“, казва Карън Сийлс, кредитен служител във Farm Credit Mid-America.

Фермите като дестинации

В допълнение, има няколко ферми, които служат като дестинации през определени периоди от годината.

Corny Country на Keller, който отвори врати през 2008 г., предлага голям есенен тиквен масив и царевичен лабиринт в Диксън. Освен това е чудесно място за училищни екскурзии с разходки със сено, влакове с варели и чудовищна пързалка. Хамбарът също е популярно място за сватби.

Миналия август Keller’s беше домакин на първата вечеря от ферма до маса, включваща храна, отгледана на място. Разпродаденото събитие осигури пари за подпомагане на изграждането на селскостопански павилион на фермерския пазар в окръга.

Всеки уикенд в Деня на паметта, Three Creeks Farm представя фестивала на влакната в Средния Тенеси, възможност да вземете уроци по тъкане, предене и плетене, да видите демонстрации или да пазарувате от щандовете на продавачите. През останалата част от годината училищни групи и посетители могат да разгледат овцете, козите и кокошките, които живеят във фермата, и да участват в демонстрации на ковачество, ръчно предене и стригане.

Есента е подходящо време да бъдете във фермата Harmony в Шарлот с разходки със сено, лабиринт със сорго, зоологическа градина и царевични ясли. Berry Farms в Диксън също предлага Harvest on Hayshed тиква през есента.

Историята на земеделието е голямо привличане на Miller Century Farm в Шарлот, а живописната ферма предлага идеално място за планиране на сватба на селска тематика.

Други места за сватби и събития включват Cactus Creek Barn в Диксън и Cajun Lake Lodge и Old Spencer Mill, и двете в Бърнс.

Земеделие и икономика

Сред 1143 ферми в окръг Диксън, преброени в Преброяването на селското стопанство през 2012 г., 26 от тях са определени за вековни ферми, което означава, че са били в едно и също семейство в продължение на 100 или повече години.

По-голямата част от фермите поддържат говеда за месо. Но има и доста производители на тютюн в северните части на окръга, казва Сийлс.

Но земеделието означава повече от просто изхранване на хората чрез производство на месо, млечни продукти, плодове и зеленчуци. Фермите също така доставят памук, използван в много видове облекла, и дървен материал за строителството на дома.

„Искаме хората да са наясно с важността на селското стопанство за нашите общности и нашата нация. Ако нямаме ферми, нямаме нищо“, казва Сийлс.

Популярна тема