Изкуство и култура в Диксън, Тенеси

Съдържание:

Изкуство и култура в Диксън, Тенеси
Изкуство и култура в Диксън, Тенеси
Anonim

Общността се радва на изпълнения на живо, забавни фестивали и много други

Диксън
Диксън

Календар, пълен с театрални представления, уроци по изкуства и обществени фестивали, забавлява жителите на окръг Диксън през цялата година.

Музика

За страхотна музика, изпълнявана от утвърдени и изгряващи изпълнители, посетете поредицата от концерти Bluff House в Bibb-White Bluff Civic Center. Певците/авторите на песни изпълняват своите хитове и разказват истории зад кулисите за това как са написани и записани мелодиите.

Визуални изкуства

Wall Hangers Art Gallery на главната улица в центъра на Диксън показва повече от 5000 произведения на изкуството от много медии и стилове, включително произведения на 25 местни художници. Галерията също така е домакин на уроци по рисуване и занаяти, изложби на галерии и събития за срещи и поздрави с художници.

Танц

Повече от 25 години Ейми Пилкинтън и нейната сестра Трейси Рампол подстригват начинаещи балерини в Училището по изкуствата на мис Ейми. Отличената с регионални и национални награди танцова компания предлага обучение за момичета и момчета на четиригодишна възраст по класически балет, както и по джаз, хип-хоп, акробатика и акробатика, степ и аплодисменти.

Театър

The Gaslight Dinner Theatre започва да забавлява жителите и посетителите на окръг Диксън през 2001 г. Представленията на театъра са в The Renaissance Center в Диксън и включват хранене на шведска маса.

Renaissance Center също е дом на театралната трупа на общността Renaissance Players. От създаването си през 1999 г. трупата е продуцирала над 60 пиеси и мюзикъла. Групата провежда открити прослушвания за всяко представление, като дава възможност на актьорите аматьори да усъвършенстват уменията си. Трупата изнася четири представления през годината, а предишни продукции включват Steel Magnolias, Grease, The Sound of Music и A Christmas Carol.

Фестивали

Одобрен от Kansas City Barbecue Society, Dickson County Smoke Fest, спонсориран от Търговската камара на Dickson County, бележи нова есенна традиция в Dickson.

Провежда се първата събота на май, Денят на старите хора е институция на окръг Диксън. Повече от 50 години жителите и посетителите се събират, за да отпразнуват историята и наследството на окръга с парад; блуграс на живо, кънтри и госпъл музика; продавачи на храни; занаяти и игри за деца; и конкурс за мис Old Timers.

Фестивалът на главната улица на White Bluff всеки октомври в White Bluff празнува общността с ден на продавачите на храни, изкуства и занаяти и музика от местни групи.

Провеждан всеки август, фестивалът Шарлот в Шарлот започва с парад през центъра на града, като централния площад е домакин на продавачи на храна, детски карнавални игри, танци и музика на живо.

Домакин от църквата Crossroads, годишният фестивал на ябълковото масло и набирането на средства в Уайт Блъф се превърна в любимо място в окръг Диксън. Членовете на църквата произвеждат повече от 100 халби ябълково масло в подготовка за фестивала. Фестивалът включва също показване на антикварно оборудване за ферми, игри, продавачи на храна и музика на живо.

Център Ренесанс има за всеки по нещо. Все още съм много развълнуван, че го имаме в окръг Диксън.

Популярна тема