Здравни грижи в окръг Джеферсън, AR

Съдържание:

Здравни грижи в окръг Джеферсън, AR
Здравни грижи в окръг Джеферсън, AR
Anonim

Открийте как Регионалният медицински център Джеферсън (JRMC) играе централна роля като водещ доставчик на здравни грижи за региона, с широк набор от услуги и ангажимент да посрещне нуждите на общността, които го правят котва на икономическа сила и жизненост.

Образ
Образ

Кати Пиърс се възхищава на това, което е видяла от 1981 г. насам, когато училището за медицински сестри отвори врати в Регионалния медицински център Джеферсън (JRMC) – особено докато наблюдава как учениците от второ и трето поколение получават своето обучение. През своите повече от три десетилетия училището, което беше основано, за да помогне при недостига на медицински сестри в района, „успешно „отглеждаше наши собствени“регистрирани медицински сестри, за да предоставят висококачествени грижи за пациентите в JRMC“, казва Пиърс, медицинските сестри директор на училището. „През годините служителите и техните роднини бяха насърчавани да повишат образователното си ниво в Училището за медицински сестри, за да станат регистрирана медицинска сестра, за да се грижат за днешните пациенти, които имат изключително сложни нужди.“Училището за медицински сестри е един от многото здравни активи в JRMC. Болницата с 350 легла играе ключова роля като водещ доставчик на здравни грижи за региона, с широка гама от услуги и ангажимент да посрещне нуждите на общността, което я прави котва на икономическа сила и жизненост. Инвестицията, която JRMC прави, за да подобри своите съоръжения – като наскоро преустроен уелнес център в Pine Bluff и нови центрове за сърце, лечение на рани и травми – продължава да задълбочава положителния отпечатък на медицинския център. Болницата има още проекти в процес на работа, включително нов самостоятелен център за спешна помощ, който се очаква да отвори врати през 2016 г., и планира да построи нова сграда, която да замени сегашното си съоръжение до 2025 г.„След повече от 100 години в окръг Джеферсън, ние сме уникално в синхрон с нуждите на нашите съседи“, казва Уолтър Джонсън, президент и главен изпълнителен директор на JRMC, посочвайки „приблизително 700 души на ден, които се преглеждат в болницата или една на нашите клиники – хора, които иначе може да не са имали достъп до здравни услуги.“

Обучение на лекари

Училището за медицински сестри не е единственият начин, по който JRMC обучава бъдещи болногледачи. Той също така си партнира с Университета на Арканзас за медицински науки (UAMS), за да бъде домакин на UAMS South Central Family Medicine Residency, тригодишна програма за обучение на лекари. Програмата за пребиваване е създадена в JRMC през 1973 г. като първият от осемте регионални центъра, които сега обслужват здравните нужди на държавата. По време на обучението си обитателите придобиват опит в редица условия, като се въртят през JRMC, частни практики, учебни болници в района, селски грижи и други. Програмата е богата на пряко взаимодействие между резиденти, обучители и пациенти, като се набляга на EGDs, колоноскопия и грижа за рани, като също така е налично стабилно обучение по акушерство.„Семейните лекари наблюдават нашия Център за семейна медицина и нашето собствено болнично обслужване“, казва Тони Мидълтън, доктор по медицина, директор на резиденцията. „Местните специалисти служат като консултантски факултет и контролират ротациите на специалностите.“Обучението както за медицински сестри, така и за лекари ще се развива през следващите години. „Ние сме изключително горди от неотдавнашния преход на нашата дипломна програма към степен „Сътрудник по приложни науки (AAS) в медицинска сестра“, казва Пиърс. „Последният випуск дипломирани студенти се дипломира през декември.“Превръщането от дипломи в степени не беше лесно, казва тя, но „с огромна подкрепа от администрацията на JRMC изискванията на всичките пет регулаторни органи бяха изпълнени своевременно и първият випуск студенти от AAS ще се дипломира през май на 2016 г.” Continuum of Care Като отражение на ангажимента за грижа за хора от всички възрасти и етапи, регионът също е дом на няколко центъра за гериатрични грижи. Те включват South Central Center on Aging и Trinity Village, общност за пенсионери в Pine Bluff, която наскоро отвори ново крило от апартаменти за подпомагане на живеещите. Взети заедно, тези ангажименти за добро здраве и първокласни грижи за пациентите помагат да превърнем окръг Джеферсън в оживено, приветливо място, което да наречем дом. За 1450 служители в JRMC това означава да се радват на добри предимства и високо качество на живот, като същевременно се фокусират върху здравето на своите съседи. „Ние непрекъснато оценяваме нуждите на нашите пациенти и работим агресивно, за да отговорим на тези нужди“, казва президентът и главен изпълнителен директор Джонсън.

Популярна тема