Топ 10 неща за правене в Лос Анджелис, Лонг Бийч и Санта Ана

Съдържание:

Топ 10 неща за правене в Лос Анджелис, Лонг Бийч и Санта Ана
Топ 10 неща за правене в Лос Анджелис, Лонг Бийч и Санта Ана
Anonim

Поглед към задължителните атракции и дейности в района на Лос Анджелис.

В машинното отделение на RMS Queen Mary в Лос Анджелис
В машинното отделение на RMS Queen Mary в Лос Анджелис

Планирането на пътуване до района на Лос Анджелис, което включва Лонг Бийч и Санта Ана, може да бъде трудна задача. Има толкова много неща за правене в този център на метрото, че е трудно да се реши кои са най-добрите дейности. Изготвихме списък с най-добрите неща за правене в Лос Анджелис за вас. Вижте какво мислите.

Вижте Джони Деп

Най-дълго работещият музей с восъчни фигури в Америка продължава да бъде Hollywood Wax Museum, разположен на булевард Холивуд.по Холивудската алея на славата. Изцяло посветен на знаменитостите, музеят отдава почит на звезди като Мерилин Монро, Анджелина Джоли, Джони Деп, Матю Макконъхи, Хали Бери и Джон Уейн. Работното време е от 10 сутринта до полунощ, 365 дни в годината.

Удрям го на живот

Срещу Staples Center, L. A. Live е спортен и развлекателен район с 13 ресторанта, нощни клубове, киноплекс Regal Cinemas с 14 екрана, зала за боулинг Lucky Strike Lanes & Lounge, Музеят на Грами и 2, 000 паркоместа. Също така в обширния център на кампуса са The Ritz-Carlton Hotel, JW Marriott Los Angeles и The Ritz-Carlton Residences.

Хаиде да направим сделка

Билетите са безплатни за участие в дългогодишното телевизионно шоу за игри Let’s Make a Deal, което се снима в Sunset Bronson Studios на West Sunset Blvd. в Холивуд. Само 190 души са разрешени в натоварената с костюми публика, когато снимките с водещ Уейн Брейди се провеждат от вторник до събота от юли до декември. Шоуто раздава около $80 000 в брой и награди всеки ден.

Първо отидете на празника

Центърът на Ел Ей си спечели репутацията на топ дестинация за хранене с ресторанти от световна класа и има защо. Дългият списък от отлични заведения за хранене включва установени фаворити и горещи нови места, с опции като Border Grill Downtown, Casey’s Irish Grille, Cucina Rustica и Industriel French. Други задължителни заведения включват L. A. Prime, Octopus Japanese, Perch и Pitfire Pizza.

Вземете проба от напитка

Като най-старата работеща пивоварна в Южна Калифорния, Belmont Brewing Company работи в подножието на кея Belmont в Лонг Бийч, произвеждайки 1000 барела годишно. Местните хора наричат мястото Би Би Си и е известно с богат избор от микропивоварни и добра храна. Гамата за възлияние включва шоколадов малц Long Beach Crude, кехлибарена бира Top Sail и плодова бира Strawberry Blonde.

Хвани малко спорт

Пирамидата на Уолтър е една от трите истински пирамиди в Съединените щати и е домакин на спортни събития по баскетбол и волейбол за Калифорнийския държавен университет, Лонг Бийч. Необичайната архитектурна икона се простира на 18 етажа, има кобалтовосин екстериор и може да се види от километри, а повече от 200 000 фенове на Лонг Бийч Стейт посещават мачовете на 49ers всяка година.

Ролева игра

Всичко е голям акт в The Long Beach Playhouse, със спектакли, които се провеждат 50 седмици в годината или в Mainstage Theatre с 200 места, или на горния етаж в Studio Theatre с 98 места. Междувременно други трупи за представления в целия град включват Musical Theatre West, International City Theatre, Long Beach Shakespeare Company, Found Theatre, Alive Theatre, Garage Theatre и California Repertory Company.

Пуснете котва

Посетете ресторантите и музея и дори отседнете в хотела на борда на RMS Queen Mary, океански кораб, акостирал постоянно в Лонг Бийч. Корабът, който е 200 фута по-дълъг от Титаник, е служил през Втората световна война и е закупен от Лонг Бийч през 1967 г., за да се превърне в туристическа атракция. Подплатата от 1936 г. се отличава с много арт деко елементи.

Доведете децата

Планирайте следобед в Discovery Science Center на главната улица в Санта Ана. Интерактивните експонати включват Eco Challenge, Dino Quest, Boeing Rocket Lab и Science of Hockey, плюс това има 4-D Discovery Theatre. Дори самата сграда край междущатска магистрала 5 е необичайна, с 10-етажен „Кубът“, разположен на една от нейните точки.

Оценете архитектурата

Вземете фотоапарат и разгледайте историческите квартали на центъра на Санта Ана, комбинация от красиви архитектурни райони, които са включени като един запис в Националния регистър на историческите места. Много сгради са в стил арт деко, включително три стари театъра (Уест Енд, Фокс Уест Коуст и Йост) заедно с първата сграда на съда в Ориндж Каунти, сега музей.

Взаимодействие с животни

Изживейте експонати като Amazon’s Edge и Colors of the Amazon Aviary в зоологическата градина Santa Ana Zoo, резерват от 20 акра в Prentiss Park, който се фокусира върху животни и растения от Централна и Южна Америка. Около 250 животни забавляват повече от 270 000 посетители годишно, а други атракции включват приключенски лабиринт в тропическите гори и пътуване с влак Zoofari Express.

Популярна тема