Голф игрища в Broken Arrow

Голф игрища в Broken Arrow
Голф игрища в Broken Arrow
Anonim

Голфърите имат много добри възможности за избор на игрища в Broken Arrow, OK.

Голф игрище Forest Ridge
Голф игрище Forest Ridge

Клубната сцена в Broken Arrow включва няколко топ голф игрища, достъпни за 102 000 жители на общността на Оклахома. Най-посещаваното място е публичният голф клуб Battle Creek, който разполага с план за връзки със 70 бункера и осем езера, играейки като 7206 ярда, пар 72 от задните тирове и 5472 ярда от дамските тениски. Популярното градско игрище е домакин на повече от 35 000 кръга всяка година.

Broken Arrow има две други предизвикателни обществени игрища: Emerald Falls и Forest Ridge. Голф клуб Emerald Falls се простира на 7148 ярда с тесни, обградени с дървета фарватери и малки, вълнообразни зелени площи. Голф игрището Forest Ridge е с размери 7 012 като пара 70 и се поддържа, за да изглежда като кънтри клуб, но е отворено за всички.

Три интересни частни съоръжения също красят Broken Arrow, а именно Broken Arrow Golf & Athletic Club, Cedar Ridge Country Club и Golf Club of Oklahoma. Broken Arrow Golf & Athletic Club е с размери 6732 ярда от най-дългата от четирите бокса за тий-бокс и включва огънати тревни грийнове и бермудски фарватери. Cedar Ridge е тежък тест на 7343 ярда, като голфърите се нуждаят от добра дистанция и точност, за да пробият пар 71. Клубът предлага и изискан ресторант, тенис кортове и плувен басейн.

Golf Club of Oklahoma е домакин на шампионатно оформление от 6 840 ярда, проектирано от добре уважавания архитект на голф игрище Том Фацио, който е издълбал няколко криволичещи фарватера по протежение на извисяващите се дъбови дървета на пейзажа. Изворно езеро също влиза в действие на няколко дупки.

Популярна тема