10 неща за правене в Охайо

Съдържание:

10 неща за правене в Охайо
10 неща за правене в Охайо
Anonim

В Охайо има по нещо за всеки. Искате доказателство? Прочетете.

Охайо
Охайо

Щатът Buckeye може да се похвали с безброй интересни места и атракции, които са отворени за жителите и посетителите. Ето 10 от нашите любими:

Ride On в Cedar Point

Единственият увеселителен парк на Земята с четири влакчета, по-високи от 200 фута, е Cedar Point, който отваря врати в Сандъски от началото на май до началото на ноември. Наричан „Световната столица на влакчетата в увеселителен парк“, Cedar Point привлича 3 милиона посетители годишно, които се наслаждават на 72 атракции, включително 16 влакчета.

Поход до Кантон

Отворена през 1963 г., близо 200 000 души годишно посещават Залата на славата на професионалния футбол в Кантон. Съоръжението отбелязва новите новобранци всеки август, последвано на следващия ден от откриване на годишна изложба на Pro Football Hall of Fame. Между другото, Chicago Bears имат най-много попълнени в Залата на славата с 32.

Go Wild в зоопарка в Толедо

Един от най-ценените зоологически градини в нацията е зоопаркът в Толедо, който отваря врати през 1900 г. и днес има 4800 животни. Популярните експонати включват The Crawlspace, Kingdom of the Apes, Tiger Terrace и Arctic Encounter, а зоопаркът участва в множество глобални проекти за подобряване на дивата природа и местообитанията.

Опитайте Виенския шницел

На юг от центъра на Кълъмбъс има исторически квартал, наречен Германско село, което е в Националния регистър на историческите места. Районът включва домове от червени тухли по обградени с дървета, павирани с тухли улици, а местата за посетители включват Juergens Bakery, Schmidt’s Sausage Haus и Hausfrau Haven.

Rock Your World

На брега на езерото Ери в центъра на Кливланд се намира Залата на славата и музей на рокендрола, посветена на артисти и продуценти, които са повлияли значително на музикалната индустрия. Музеят планира събития, изложби и изпълнения на живо през цялата година и има годишно икономическо въздействие от $100 милиона.

Catch Their Acts

Известен като „Официалният театър на щата Охайо,” театърът на Охайо в Кълъмбъс започва като филмов дворец през 1928 г. и е напълно реставриран през 1969 г. Днес той има един филмов екран, домакин на стотици предавания на живо събития и е дом на Columbus Symphony Orchestra BalletMet, Broadway Series и Opera Columbus.

Не си вади очите

Празничният класически телевизионен филм Коледна история включва младо момче Ралфи, което желае пистолет BB, а действителният дом, където е заснет филмът, сега е целогодишен музей в Кливланд. Къща и музей с коледна история е на 3159 W. 11th St., пълен със сувенири, обиколки и магазин за подаръци.

Вижте къде е играл Пийт Роуз

Гледайте бейзболен мач на Синсинати Редс на Great American Ballpark, който минава край река Охайо в централната част на града. Стадионът претърпя подобрения на стойност 5 милиона долара, за да бъде домакин на Мача на звездите в MLB през 2015 г., а популярна атракция за феновете е Залата на славата и музеят на Червените.

Slide Down Thunder Falls

С крилата си фраза „Нека добрите времена текат” Wildwater Kingdom в Аврора е воден парк, който работи от Деня на паметта до Деня на труда. Съоръжението разполага с три басейна, две детски зони и 15 водни пързалки – включително Thunder Falls, най-високата водна пързалка в Охайо.

Вижте акули и скатове

Прекарайте 2-3 часа в разглеждане на невероятни същества, обитаващи аквариума Greater Cleveland Aquarium на стойност 33 милиона долара, който отвори врати през 2012 г. в квартал Flats в града. Експонатите включват езера и реки в Охайо, зона за открития и основен акрилен тунел Shark SeaTube, който предлага панорамна гледка към акули и други диви морски обитатели.

Популярна тема