Десет неща за правене в Грузия

Съдържание:

Десет неща за правене в Грузия
Десет неща за правене в Грузия
Anonim

Пазарувайте, пийте кока-кола, вижте музеи, карайте каяк и се наслаждавайте на много повече

Грузия
Грузия

Индивиди, двойки или цели семейства могат да намерят много занимания в The Peach State, включително следното:

Вижте сайтовете на Савана

Един от най-големите исторически райони в Америка е историческият район на Савана, посещаван от повече от 10 милиона души годишно, които се наслаждават на удивителната архитектура на града от 18-ти и 19-ти век. Също така в Савана има големи речни лодки с гребни колела, които предлагат разнообразие от круизни пакети.

Проба 64 Cokes

Повече от 1 милион души годишно обикалят Света на Coca-Cola в Атланта, а гостите могат да посетят Taste It! изложете, за да опитате 64 продукта, произведени по целия свят от производителя на сода. Музеят на две нива разполага и с редица интерактивни зони за забавление.

Карайте 11 влакчета

В град Остел е Six Flags Over Georgia, който работи от март до януари и има 40 атракции, включително 11 влакчета. Влакчетата имат имена като Goliath, Mind Bender и Great American Scream Machine.

Насладете се на каяк и зиплайнинг

Насочете се към The Sandbar в Bowman, за да карате каяк по красивата Broad River. Туристите могат да наемат каяци и да се насладят на бързеи с бяла вода, водопади и диви животни по време на пет мили речно пътуване. Налични са и зиплайни над главата, които се движат на зигзаг през реката.

Играйте в Three Parks in One

Комбиниран тематичен парк, воден парк и парк за животни е отворен за туристи в тематичния парк Wild Adventures във Валдоста. На място има няколко влакчета, а Splash Island е най-големият воден парк в региона. Животинският парк включва местообитания на стотици екзотични животни.

Reel Them In

Хванете риба в зарибено езерце и вижте изложби на живи риби от пъстърва и лаврак в Go Fish Education Center в Пери. Отворени през уикендите, други атракции включват живи алигатори, интерактивен симулатор на лодка и природни пътеки.

Пазарувайте, Пазарувайте, Пазарувайте

В Dawsonville е North Georgia Premium Outlets, включващ повече от 140 дизайнерски магазина за облекло и марки, които предлагат спестявания от 25-65 процента всеки ден. Търговците на дребно включват American Eagle, Disney Store, Hugo Boss, Michael Kors, Nike, North Face, Ralph Lauren и Williams-Sonoma.

Вижте светлините в Rock City

Повече от 50 000 LED светлини осветяват 30 празнични сцени в Омагьосаната градина от светлини на Rock City, която се появява от Деня на благодарността до Нова година в планината Lookout. Феерията е отворена всяка вечер от 18 до 21 часа. (затворен Бъдни вечер).

Обиколка на музея Тара

Музеят „Пътят към Тара“в Джоунсбъро показва сувенири от филма „Отнесени от вихъра“, както и от автора на книгата Маргарет Мичъл. Изложените артикули включват четири портрета на главните филмови герои, които са били показани на филмовата премиера в Атланта през 1939 г.

Посетете мястото на Джими Картър

Националният исторически обект на Джими Картър в Плейнс показва запазени места, свързани с живота на Джеймс Ърл „Джими“Картър младши, 39-ия президент на Съединените щати. Туристите могат да посетят фермата от детството му, училището, градското железопътно депо и център за посетители.

Популярна тема