Неща за правене в Бриджпорт, Коннектикут

Съдържание:

Неща за правене в Бриджпорт, Коннектикут
Неща за правене в Бриджпорт, Коннектикут
Anonim

Насладете се на красива природа и забавление за цялото семейство в Бриджпорт

Образ
Образ

Красиви външни зони, невероятни образователни програми, страхотни ресторанти и уникални квартали правят Бриджпорт, Кънектикът, фантастичен град за живеене. От популярната зоологическа градина Beardsley до невероятния Adventure Park, деца от всички възрасти могат насладете се на страхотни дейности на открито в горите на Бриджпорт. А известният фестивал Barnum обединява тази еклектична общност всяко лято с изкуство, игри и забавления за цялото семейство.

Taberna

Taberna е открита през 2008 г. от братята Хайме и Даниел Лопес. Оттогава тяхната нуево латино кухня е изключително популярна в Бриджпорт. Местните жители и туристите се възхищават на прочутите си тапас и менюто им не спира дотук. От многото им домашно приготвени пресни тестени изделия до популярната им агнешка яхния, всяко ястие е също толкова изискано, колкото и вкусно. С чудесна храна и приятелско обслужване, не е чудно, че Taberna е най-популярният ресторант в Бриджпорт. Ако сте в Бриджпорт, няма по-добро място за хапване от вкусната Taberna.

Beardsley Zoo

Beardsley Zoo се гордее, че е единствената зоологическа градина в Кънектикът за повече от 90 години. Зоопаркът Beardsley също е акредитиран член на Асоциацията на зоологическите градини и аквариуми и участник в програмата за план за оцеляване на видовете. Зоопаркът се ангажира да опазва застрашените животни и работи за активното разработване на стратегии за защита на видовете и опазване на тяхната среда. Ангажиментът на зоологическата градина към опазването се простира до техния ангажимент за обучение на ученици в Бриджпорт. Зоопарк Beardsley е голям принос към общността на Бриджпорт.

Barnum Festival

Фестивалът Barnum изгражда духа на общността от 1948 г. насам. Основан в чест на най-известния жител на Бриджпорт, основател на Ringling Bros. и Barnum and Bailey Circus, Финиъс Тейлър Барнъм. Фестивалът е празник на общността на Бриджпорт и нейните велики традиции. Празникът се провежда през май и юни всяко лято, завършвайки с фойерверки и парад за общността. Ако възнамерявате да посетите Бриджпорт, няма по-добро време да се насладите на невероятната общност от фестивала Barnum.

Housatonic Museum of Art

Музеят на изкуствата Housatonic предлага на студентите и цялата общност на Бриджпорт възможност да разгледат произведения на изкуството от древността до съвременните. Колекцията е изложена в кампуса на Housatonic Community College. Housatonic също осигурява основа за образователни програми не само за студенти, но и за общността на Бриджпорт. В допълнение към постоянната колекция, променящите се експонати в галериите Burt Chernow продължават да се признават като основни културни ресурси за общността на Бриджпорт.

The Adventure Park at the Discovery Museum

Този удивителен „въздушен горски парк“се намира в рамките на пет акра гора зад Музея на откритията. Приключенският парк е невероятно уникален парк както за деца, така и за възрастни. Поредица от мостове и зиплайнове свързват дървета в поредица от „въздушни пътеки“из цялата гора. Има 11 различни цветно кодирани пътеки от начинаещи до напреднали, така че всеки може да се наслади на катеренето от дърво на дърво. Общо в парка има почти 160 моста, което прави Adventure Forest най-големият горски парк за катерене в Нова Англия.

Популярна тема