Неща за правене в Спринг Хил, Тенеси

Съдържание:

Неща за правене в Спринг Хил, Тенеси
Неща за правене в Спринг Хил, Тенеси
Anonim

Атракции, събития и дейности в Spring Hill, TN

Пролетен хълм
Пролетен хълм

Въпреки че се намира само на минути от Нешвил, Тенеси и множество големи градски атракции, Spring Hill предлага много възможности за забавление на жителите и посетителите. Ето един поглед към някои от най-добрите неща за правене в Spring Hill.

Разходи се

Тротоари, пешеходни пътеки и многофункционални пътеки се провират през Spring Hill, свързвайки кварталите с паркове, училища и търговски зони. Само през 2015 г. градът завърши близо една миля пешеходни алеи. Градът е домакин на годишна Art Walk, която е съчетана с музикално събитие на живо в Harvey Park. Разходката започва от центъра за изкуства Spring Hill и се простира надолу по главната улица, където пешеходците ще срещнат няколко произведения на изкуството. Това събитие се провежда в края на лятото.

Вижте шоу

The Spring Hill House Concert Series дава възможност на хората да присъстват на интимно изпълнение с някои от най-талантливите певци и автори на песни в Music City. През цялата година на сцената излизат различни изпълнители. Музикалната серия Spring Hill Pickin in the Park дава шанс на музикантите да покажат най-новите си песни и умения, а на жителите – възможността да слушат музика на живо в Harvey Park. Сериалът започва през май и продължава до септември. Зрителите се насърчават да носят столове и одеяла, на които да седнат. След това има Gary’s Place, подходящ за семейства бар с билярдни маси, който предлага музика на живо няколко вечери всеки месец. Гари записва различни изпълнения, но повечето са от южната страна на спектъра.

Елате гладни

Jack of Hearts BBQ привлича любителите на храната от целия регион в Spring Hill за дърпано свинско, пушена пуйка и ребра. Разположен на главната улица, Jack of Hearts е отворен от понеделник до събота от 11 до 21 часа. Ресторантът предлага и кетъринг услуги. Друго популярно място за хранене в Spring Hill е Mac’s Grub Shack, където се сервират авторски пици, ръчно изработени бургери и прясно приготвени сандвичи. Притежаван от екип от баща и син, Mac’s също предлага семейна атмосфера и приятелско обслужване.

Бъдете празнични

Жителите на Спринг Хил дивеят за годишния Фестивал на провинциалната шунка, който се провежда всяка есен. Входът за фестивала е свободен. Дейностите включват слушане на музика на живо, игри и състезания, изкуства и занаяти, обаждане на свине, каране на чудовищен камион и разбира се сочна южна храна. Провежда се на територията на Дома за деца в Тенеси, фестивалът включва детска зона с надуваеми предмети, занаятчийски станции и игри.

Ето поглед към други фестивали и събития в Spring Hill:

Spring Hill Pay it Forward Festival – През последните девет години това ежегодно целодневно събитие се представя от SpringHillFresh.com, про-местна общност и бизнес медиен източник, който насърчава общността да „живее напред. Дай напред. Предай нататък." Това е едно от най-големите събития на Spring Hill за годината, осигуряващо забавно лятно място, което издига гордостта на града и свързаността между жителите, местния бизнес и посетителите, като насърчава творческа и смислена среда за изграждане на по-силни връзки в общността.

С местното съоръжение на GM като основен спонсор на фестивала, както и спонсорството от град Спринг Хил, събитието става все по-голямо всяка година в кампуса край езерото на Дома за деца в Тенеси. Дейностите включват риболов, футбол, футбол, ритни топка, здравни прегледи, обучение по хранене и демонстрации, спортни клиники, бейзбол, състезания с чували, щафетни състезания, корт за храна, първокласна музика на живо и развлечения и много други.

За повече информация относно фестивала посетете springhillpayitforwardfestival.com.

Празнуване на деня на паметта на Spring Hill – Това събитие дебютира през май 2015 г. с тържественото откриване на парка Port Royal, сега най-големият парк в Spring Hill, съвпадащо с оживеното честване на деня на паметта, което ще продължи като ежегодно събитие. Събитието предлага както трогателна служба за Деня на паметта в чест на нашите ветерани, загинали в служба на страната си в Veterans Plaza на парка, така и изпълнен със забавления ден с дейности, надуваеми лодки и атракциони за децата и камиони за храна. Това е и официалният ден, в който ежегодно откриваме популярната площадка за пръскане в Порт Роял Парк.

Церемония по запалването на светлините на коледната елха – Spring Hill всяка година отбелязва празничния сезон в началото на декември с официалното запалване на светлините на градската коледна елха в парка Порт Роял. Насладете се на свежа вечер във Veterans Plaza, докато пиете горещ шоколад и слушате коледари и специални музикални гости, докато светлините на дървото се включват за първи път.

Коледен парад на Spring Hill – В продължение на почти десетилетие Spring Hill е домакин на традиционен коледен парад, който оценява украсени плавателни съдове и привлича празнична тълпа. Парадът минава по главната улица през старата част на града и завършва в Evans Park

Популярна тема