Пет причини да се преместите в Холандия, Мичиган

Съдържание:

Пет причини да се преместите в Холандия, Мичиган
Пет причини да се преместите в Холандия, Мичиган
Anonim

Със солиден пазар на труда, ниски разходи за живот и множество изкуства и култура, този плажен град в Мичиган е чудесно място за живеене и работа

Дървена вятърна мелница гледа към поле с ярко жълти и розови лалета в Холандия, Мичиган
Дървена вятърна мелница гледа към поле с ярко жълти и розови лалета в Холандия, Мичиган

Крайбрежен град в западния регион на Мичиган, град Холанд е сгушен между два големи града в Средния Запад, Чикаго и Детройт. Основана през 1847 г. от холандския заселник Албертус К. Ван Раалте, Холандия е известна със своята обширна холандска култура, уникална архитектура и атмосфера. Градът беше във фокуса на популярната рекламна кампания „Чист Мичиган“през 2014 г. и е пълен с развлекателни дейности, магазини, художествени галерии, заведения за хранене, холандски атракции и красиви плажове.

ПРИЯТНО ЗА СЕМЕЙСТВОТО: Вижте къде се класира Холандия в нашия списък с най-добрите градове за семейства

Списание Forbes определи Холандия като един от петте най-добри града в САЩ, а индексът на благосъстоянието на Gallup-He althways класира града като второто най-здравословно и щастливо място за живеене в Америка.

Вижте по-долу още пет причини да отидете на холандец, без да имате нужда от паспорт.

Километри и мили сладководно крайбрежие

Езерото Мичиган е една от най-добрите атракции на града с много красиви плажове в Холандия, от които да избирате за слънчеви бани, плуване и наслаждаване на прекрасни залези. Вземете Holland State Park, например; паркът е открит през 1926 г. и е известен със спокойните си пясъчни плажове и Големия червен фар. Друг холандски плаж, който трябва да разгледате, е Laketown Beach. Той е извън утъпкания път, разположен между два частни плажа. След като го намерите, ще трябва да изминете около 500 стъпала, за да стигнете до пясъка. Тук е спокойно, спокойно и не е много пренаселено.

Голяма гама от атракции за изкуство и култура

Най-известен със своя годишен фестивал Tulip Time през месец май, където посетители от цял свят идват, за да видят милиони цъфнали лалета, изкуството и културната сцена на Холандия са по-големи, отколкото може да си представите. Според Анджела Хюсман, вицепрезидент на решенията за таланти и иновации за Lakeshore Advantage, организация, фокусирана върху стимулирането на икономическия растеж в крайбрежните общности на Мичиган, „Живях в Холандия от 15 години и винаги е имало оживена сцена на изкуство и култура, благодарение до голяма степен на нашия собствен Hope College.“

Hope College е училище за свободни изкуства, известно със своите програми за звездни изкуства. Всяко лято той е домакин на лятната репертоарна театрална програма Hope, която изнася седем представления на три различни сцени за стотици хора. По същия начин както Knickerbocker Theatre, така и Civic Theatre са най-добрите културни зали, в които се помещава всичко от Holland Symphony до независими филмови прожекции.

Процъфтяващ пазар на труда и ниски разходи за живот

Ако искате да се насладите на живота в малък град, но все пак да сте близо до градските центрове с достъп до висококачествено изкуство, култура и възможности за развлечение, не търсете повече. Холандия е на 30 минути от Гранд Рапидс, вторият по големина град в щата. Той също така държи най-ниското ниво на безработица в Мичиган от три процента, което създава добър пазар на труда с големи работодатели в няколко индустрии, включително производство, образование, здравеопазване и туризъм.

Оживен център с първокласни възможности за пивоварна

Тъй като Западен Мичиган продължава да се превръща в „хъб“за пивоварни за занаятчийска бира, Холандия е начело с Hops At 84 East, Macatawa Ale Co., New Holland Brewing и Our Brewing Co.всички разположени в центъра на града. Според Хюсман, „Не е тайна, че движението за занаятчийска бира е обхванало нашия регион, а тук, в Холандия, имаме наградени пивоварни, разположени точно в центъра, където могат да се възползват от обема туристи и местни жители – това е чудесно място за бирени ентусиасти!“Ресторантите в Холандия също привличат тълпи, като предлагат разнообразие от местни ястия и обилна закуска.

Безкрайни възможности за дейности на открито и развлекателни дейности

Дейностите на открито и развлекателните дейности в Холандия са изобилни, независимо от сезона. Градът предлага достъп до повече от 1000 акра от 22 парка и пътеки за туризъм, ски бягане и снегоходки и 150 мили велосипедни пътеки за отделно използване за разглеждане. Ако искате да се печете на слънце и да се упражнявате малко, посетете парка на скритите скъпоценни камъни Tunnel Park. Ще влезете в парка през тунел, който е издълбан в пясъчна дюна; можете също така да се изкачите по дюните, докато се наслаждавате на живописна гледка към езерото Мичиган.

Huesman добавя: „Мисля, че това, което ми прави впечатление след цялото това време, прекаран тук, е, че Холандия наистина е място като никое друго. Изпълнен е с безброй отличия за „най-доброто от“за безопасност, здраве и уелнес, най-красивото, най-доброто място за пенсиониране и така нататък. Истински подарък е да живееш там, където много хора избират да почиват.”

Популярна тема