Топ работодатели в Broken Arrow

Съдържание:

Топ работодатели в Broken Arrow
Топ работодатели в Broken Arrow
Anonim

Най-големите предприятия поддържат икономиката на Broken Arrow балансирана.

Образ
Образ

Икономиката на Broken Arrow в наши дни е точно на парите, с разнообразие от работни места, които улесняват служителите да работят в областите на кариерата, които харесват. Двамата най-големи публични работодатели в града са държавните училища Broken Arrow с 2090 служители и град Broken Arrow с 675, докато 20 частни компании имат работна сила от поне 200 служители.

Ето кратко описание на седемте най-добри частни работодатели в Broken Arrow:

Walmart

Основният търговец на дребно има 900 служители в Broken Arrow, които работят в три 24-часови суперцентъра, разположени на S. Elm Place, E. Hillside Drive и W. Kenosha Street. През ноември 2014 г. компанията добави нов Walmart Neighborhood Market на W. Houston Street, който също е отворен 24 часа с 95 служители. The Neighborhood Market е по-нова концепция на Walmart, която включва суперцентър в по-малък мащаб.

Североизточния държавен университет

С основния си кампус в близкия Tahlequah, Североизточният държавен университет също има кампуси в Broken Arrow и Muskogee, като обектът Broken Arrow отваря врати през 2002 г. NSU наема общо 800 служители, а кампусът Broken Arrow може да побере 5000 студенти благодарение на три сгради за класни стаи, административна сграда, център за научни и здравни професии и библиотека.

FlightSafety International

Със 715 служители в Broken Arrow, FlightSafety International предоставя авиационно обучение и обучение по безопасност за пилоти, стюардеси, диспечери и техници по поддръжката още от създаването на компанията през 1951 г. Компанията използва високотехнологични симулатори, за да обслужва клиенти от 150 държави, а техниците на FlightSafety могат да обучат пилоти да летят на 135 типа търговски, корпоративни, частни и военни самолети.

Zeeco

Индустриалните газови горелки с ниски емисии, използвани в рафиниращата, нефтохимическата, производствената, енергийната и фармацевтичната промишленост, са това, което Zeeco и 487 служители произвеждат в централата си в Broken Arrow. Освен производствена фабрика, Zeeco управлява съоръжение за изследване и тестване на горенето и компанията се разрасна до установяване на офиси в повече от 40 държави.

Oxford He althCare

Помагането на възрастни граждани и граждани с увреждания да останат в домовете си възможно най-дълго чрез предоставяне на помощ за домашни грижи е мисията на Oxford He althCare от създаването си през 1991 г. Компанията има 460 служители в Broken Arrow и е една от най-големите доставчици на домашни грижи в Оклахома, с цел да наемат само хора, които имат истинско сърце за грижа.

Exterran

Обслужвайки клиенти, произвеждащи нефт и газ по целия свят, Exterran и неговите 350 служители в Broken Arrow и 10 000 по света предоставят оборудване и инженерни решения за индустриите, свързани с производството на петрол, преработката на газ или пречистването на вода растения. Работната сила в Broken Arrow включва инженери, специалисти по производство и монтажници.

MicahTek

През 1997 г. MicahTek отвори съоръжение в Broken Arrow и днес наема 350 души, които контролират услугите на кол центъра заедно с обработката на данни и други телекомуникационни операции. Компанията има няколко корпоративни клиенти и наскоро се разклони в дизайна и разработката на уебсайтове като част от своето портфолио.

Популярна тема