Най-добрите квартали в Анкъридж, Аляска

Съдържание:

Най-добрите квартали в Анкъридж, Аляска
Най-добрите квартали в Анкъридж, Аляска
Anonim

Кварталите в Анкъридж се състоят от градски жилищни райони и много крайградски райони със средни до големи домове

Анкоридж, хоризонт на Аляска
Анкоридж, хоризонт на Аляска

Anchorage, AK е разделен на повече от 30 квартала в районите на Anchorage Bowl, Eagle River и южно от Anchorage.

Anchorage Bowl

Северният регион на Anchorage Bowl съдържа центъра на града и източните жилищни райони. Центърът на града, както и околните райони, като Russian Jack Park и Government Hill, са съставени от апартаменти и домове с една до четири спални. Със страхотен нощен живот в центъра и околностите, това местоположение е горещо място за несемейни професионалисти, млади и хора на различна възраст.

Когато се движите на изток, домовете постепенно стават по-големи и по-видни. Районът Debarr Road/Bragaw Street е дом на жилища с три до четири спални, но също и дом на малки жилищни сгради. Northeast Anchorage/Nunaka Valley е един от най-богатите центрове в щата и е направен предимно с три до четири спални къщи, но има и някои по-малки жилища и жилищни сгради.

Също така в североизточната част е Тихоокеанският университет на Аляска в района на булевард Северно сияние. Тази област е с доходи над средния с предимно студенти в малки жилища.

Централен и Южен

Централният регион варира от градски до жилищни условия и включва смесица от млади несемейни до смесени възрасти. Abbott Loop е жилищен район в Анкоридж, подходящ за семейства и необвързани млади хора. В източната част на района големите къщи и близостта до училища го правят чудесно място за отглеждане на семейство. От западната страна има повече необвързани, които живеят в апартаменти с всякаква квадратура. По същия начин, докато се движите на север към Tudor Road, районът става по-градски с многоетажни комплекси и млади самотни жители.

Южният регион на Анкъридж е предимно подходящ за семейства и дом на по-големи, луксозни домове. Подходящият за семейства район Huffman/O’Malley е популярен сред семейства с деца в училищна възраст поради ниските нива на престъпност и близостта до училища.

Съответно районът Diamond Edinburgh е друго популярно място и има по-голям брой частни училища. Районът New/Old Seward също е дом на по-големи домове и начин на живот, но е приятелски настроен към пенсионерите.

Игъл река и южно от Анкъридж

Северно от Anchorage Bowl е района на Eagle River. До голяма степен това е район за семейства и пенсионери, със средни по размер домове, но са налични варианти за хора със смесена възраст и по-малки къщи.

На юг от Анкоридж е отдалечен квартал, разположен в залива Чикалун, и е дом на предимно млади наематели от висшата до средната класа в жилища с една до две спални.

Научете повече за държавните и частните училища в Анкъридж.

Популярна тема