Опции за здравеопазване в Ашвил, Северна Каролина

Съдържание:

Опции за здравеопазване в Ашвил, Северна Каролина
Опции за здравеопазване в Ашвил, Северна Каролина
Anonim

Градът разполага с редица възможности за здравеопазване, от традиционна медицина до хомеопатично лечение

Опции за здравеопазване в Ашвил
Опции за здравеопазване в Ашвил

С изобилие от възможности за отдих на открито, традиционни и алтернативни възможности за здравеопазване, да не говорим за подход към храненето от фермата до масата и спокойна, творческа атмосфера, не е чудно greenerideal.com нарече Ашвил един от петте най-здравословни и екологични градове в Америка.

Народна медицина

Докато Ашвил има репутация със своите хомеопатични и холистични лечебни възможности, градът разполага и с най-съвременни традиционни медицински съоръжения, включително Mission He alth System. Asheville’s Mission Hospital предлага онкологични, сърдечни и неврологични услуги, както и широка гама от гинекологични и педиатрични услуги и е единственият център за травми от ниво II в региона.

Park Ridge He alth, единствената религиозна болница в региона, има история на общуване с общността и ангажимент към благосъстоянието на града. Болницата е домакин на безплатни здравни прегледи, групи за подкрепа и образователни класове и семинари. Park Ridge предлага услуги в повече от 30 области на грижа, включително ортопедия и спортна медицина.

Друга възможност за жителите на Ашвил е CarePartners, която осигурява рехабилитация, домашно здраве, грижи за възрастни и хосписни услуги за пациенти в цяла Западна Северна Каролина.

Медицинският център Charles George VA обслужва ветерани в Западна Северна Каролина, Южна Каролина, Джорджия и Източен Тенеси, като предлага превантивни и общи грижи, както и услуги за психично здраве, рехабилитация и лечение на наранявания на гръбначния мозък.

Алтернативно лечение

The Daoist Traditions College of Chinese Medical Arts предлага четиригодишна магистърска степен по акупунктура и ориенталска медицина, както и сертификат по китайска билкова медицина. Студентите държат клиники по акупунктура за обществеността, като услугите се предлагат на намалена цена. Билковият диспансер на училището също е отворен за обществеността. Солната пещера Ашевил е място за терапевтична почивка и лечение, предлагащо солна терапия и масаж, както и специални събития за медитация, звуково лечение и йога. Still Point Wellness, спа център с лечебни изкуства, предлага плуване със солена вода, масаж, йога терапия и медитация.

Други места на Дзен

OM Sanctuary, холистично образователно убежище, насърчава баланса на ума и тялото чрез поредица от семинари, работни срещи, екскурзии сред природата и холистични лечения. Други убежища за релаксация включват Shoji Retreats, Suraj Spa, Asheville Therapeutic Massage и The Omni Grove Park Inn, който през 2013 г. беше обявен за един от 20-те най-добри спа курорта в САЩ. S. от Conde Nast Traveler.

Неотложна помощ

Понякога бързате нужда от медицинска помощ. Достъп до бързи и удобни грижи в центровете за спешна помощ Sisters of Mercy на четири места, FastMed Urgent Care, Park Ridge He alth South и Mission Pardee He alth Campus в Arden.

Популярна тема