Семейни дейности в Ашвил, Северна Каролина

Съдържание:

Семейни дейности в Ашвил, Северна Каролина
Семейни дейности в Ашвил, Северна Каролина
Anonim

Ашвил, Северна Каролина има много страхотни семейни дейности, включително национални паркове, закрити места за игра и други

Asheville NC French Broad River
Asheville NC French Broad River

Разбира се‚ Ашвил има много дейности, които да занимават възрастните – от излежаване в СПА център до спускане по скална стена. Но също така е пълно със страхотни места за игра на децата.

Дейности на открито

Естествена водна пързалка от 60 фута в Националната гора Pisgah, детски научен музей, експонати на местни животни, походи сред природата, скално катерене с водач, забавен център с лазерен етикет, клетки за вата и бронирани коли – вие Тук ще намерите разнообразна гама от забавни неща, за да забавлявате цялото семейство.

Обиколка на чифлик на планински пионер от 19-ти век. Отидете на конна езда по гористи пътеки с изглед към Ашвил. Посетете Food Lion Skate Park‚ скейтборд парк от световна класа, предлагащ ежедневни часове за скейт. Поход до величествен водопад. И това е само за начало.

Една задължителна спирка е природният център на Западна Северна Каролина с площ от 43 акра‚ който включва зона за домашни любимци‚ образователна ферма‚ и 2/3-та миля природна пътека покрай река Суананоа.

„Това се е превърнало в част от културата на региона Ашвил за много семейства“, казва Кийт Мастин, образователен директор на WNC Nature Center. „Ние отглеждаме 250 животни, които са местни жители на планината Апалачи, от най-малките насекоми и паяци до черната мечка, сивите вълци и светлокафявия планински лъв.“

Около 100 000 души всяка година посещават природния център‚ спокойно място, където семействата се насърчават да се насладят на обяд за пикник. Отнема около 90 минути, за да обиколите центъра, който е достъпен за хора с увреждания и включва зряла гора.

Chimney Rock Park‚ на около 25 мили югоизточно от Ашвил‚ е друга популярна дестинация на открито. Лесното, половин миля Great Woodland Adventure е добър избор за пешеходен туризъм за много младежи. Тази интерактивна пътека включва дейности и причудливи, огромни скулптури, които разказват за горските същества в парка. Паркът също така предлага повече от 3,5 мили природни пътеки, водопад от 404 фута, гледки от 75 мили, инструкции за скално катерене и специални събития през цялата година.

Дейности на закрито

Ако приключението на закрито е по-бързо – и ако искате да вмъкнете някои образователни дейности в забавлението – вижте The He alth Adventure downtown‚ което включва 11 галерии, пълни с образователни изследователски дейности. Децата могат да освежат зъбната си хигиена, като използват четка за зъби с дължина 3 фута, за да почистят огромен набор от зъби или да научат за движението в Шеметния тунел. Малките под 6-годишна възраст могат да се разхождат свободно в Creative Playspace, където структура за катерене, костюми, кукли и други играчки са подходящата скорост за по-малките.

Asheville's Fun Depot предлага различен вид изживяване на закрито‚ с 60 000 квадратни фута игри – мини голф на закрито‚ лазерен таг‚ клетки за вата, аркадни игри‚ стена за катерене‚ коли с броня и много нива -писти за картинг. За най-малките клиенти Fun Depot разполага с мека зона за малки деца, където малките могат да пълзят, подскачат и се пързалят. Има и подходяща за деца аркадна зона с атракциони като въртележка и булдозер.

„Може да се изненадате да научите, че възрастните се забавляват тук също толкова, колкото и децата“, казва Хедър Майерс, директор маркетинг и продажби за Fun Depot. „Не е необичайно да видите майки и татковци да обикалят около нашата открита картинг писта, да трупат точки в лазер таг и след това да се люлеят в нашите клетки за вата.“

Популярна тема