Здравословни местни ресторанти в Рочестър, Минесота

Съдържание:

Здравословни местни ресторанти в Рочестър, Минесота
Здравословни местни ресторанти в Рочестър, Минесота
Anonim

Ресторантьорите в Рочестър съчетават здравословна местна кухня със смели, ароматни предложения.

Канадски ресторант Honker в Рочестър, Минесота
Канадски ресторант Honker в Рочестър, Минесота

Когато имате Mayo Clinic в задния си двор, управлението на ресторант може да изглежда като доживотна присъда с менюта с ниско съдържание на мазнини, с ниско съдържание на натрий, с ниско съдържание на калории и ниска лихва. За щастие на жителите и посетителите на Рочестър, талантливи готвачи и ресторантьори тук обърнаха това мислене с главата надолу.

Twigs Tavern & Grill

Гостите в хотел Centerstone Plaza Soldiers Field – Mayo Clinic Area може и да не знаят какъв скъпоценен камък имат близо до стаите си, но постоянният поток от местни жители трябва да им даде представа. От сандвичи на обяд до малки чинии вечер, Twigs обръща специално внимание на вечерящите с цьолиакия или чувствителност към глутен, позволявайки почти всичко в менюто да бъде персонализирано, според собственичката Мишел Залц, която самата има цьолиакия.

„Имахме късмета да имаме огромна кухня, която може да се раздели на две“, казва Залц, която е съсобственик на Twigs със съпруга Майрън. „Така че имаме кухня без глутен, склад, готвач … всичко. Хората с цьолиакия не трябва да се тревожат за кръстосано заразяване и ние имаме много възможности за избор на меню за тях.“

Другата страна на кухнята произвежда постоянни фаворити като равиоли с тиква, което само по себе си е постоянно предизвикателство за Salz.

„Все още се опитваме да намерим подходящата безглутенова паста, за да я направим от другата страна, но все още не сме стигнали до там,” казва тя.

The Tap House на историческата 3-та улица

Би било трудно да си пробиете път през всичките 50 занаятчийски бири, налични в Tap House, но много хора са решени да опитат. Едно посещение в бара на покрива и гледката към града връща посетителите обратно за още, както и ротационният избор на напитки, казва Кристин Стал, която е съсобственик на заведението заедно с Натали Виктория.

„Ние се надявахме и се молехме Рочестър да е готов за място за занаятчийска бира и ни беше показано, че е така“, казва Стал.

Въпреки че предлагането на храна е ограничено до предястия, Tap House предлага наклон към тези с диетични ограничения.

„Имаме поне една наливна безглутенова опция през цялото време и обикновено няколко други безглутенови бири и бутилирани сайдери“, добавя Щал.

Canadian Honker Restaurant

От 1984 г. канадският ресторант Honker радва местните вкусове, както в самия ресторант, така и чрез процъфтяващата си кетъринг дейност. Преместване в края на 90-те години на миналия век на сегашното местоположение срещу болница Saint Marys означава много място за вечери, както и места за развлечения на живо, бар с пълно обслужване и много други.

„При нас всичко започва с прясна храна и наистина страхотно обслужване на клиентите“, казва Крис Пауърс, съсобственик. „Наскоро бях в ресторант, в менюто на който пишеше „без замени“. Възприемаме подхода, че ако някой трябва да промени нещо, няма проблем. Тъй като всичко, което правим, е свежо, за нас е лесно да го направим.“

Популярна тема