Абингдън, Вирджиния в един уикенд

Съдържание:

Абингдън, Вирджиния в един уикенд
Абингдън, Вирджиния в един уикенд
Anonim

Планирайте бягството си през уикенда в Абингдън, Вирджиния с този маршрут с най-добрите неща за правене в града.

Ресторант Harvest Table в Медоувю, Вирджиния
Ресторант Harvest Table в Медоувю, Вирджиния

От туризъм или колоездене по километрични пътеки до релакс в спокойствието на СПА център, от пазаруване на антикварни предмети по исторически улици до вечеря в модерни, модерни ресторанти и от разглеждане на тихи галерии до гледане на динамични сценични изкуства, Окръг Вашингтон предлага изобилие от начини да прекарате един уикенд.

петък следобед

Започнете уикенда си с обяд в Alison’s на Main Street. Насладете се на световноизвестната супа от печени картофи или изберете от салати, риба, ребра, ръчно изтеглено барбекю или пържола. Пържените сладки картофени чипсове са нещо специално.

След обяд отделете време да разтоварите напрежението от работната седмица с посещение на The Spa в Martha Washington Inn. Изберете от пълно меню с луксозни услуги за глезене. Аааааа Отделете време да обиколите тази красива сграда и околните площи.

Сега се насочете към центъра, където антикварните магазини и художествените галерии на Абингдън ви очакват. Разходете се по West Main Street и разгледайте магазините. Ще намерите качествени мебели, бижута, дрехи, колекционерски предмети, наследствени юргани и други.

Не пропускайте да разгледате магазина за занаяти Cave House за избрани произведения, създадени от членове на Holston Mountain Arts and Crafts Cooperative, 120-членна група от местни занаятчии.

Петък вечер

Вземете вкуса на историята, когато вечеряте в ресторант, който е бил домакин на такива забележителни гости като Хенри Клей и президента Андрю Джаксън. Механата, построена през 1779 г., е най-старата сграда на Абингдън. О, и опитайте инкрустирани с билки патешки гърди с малинов сос.

След това, за малко забавление в петък вечер, се насладете на носталгичното изживяване да гледате филм в Moonlite Drive-in, едно от малкото автосалони, останали в американския пейзаж. Ако предпочитате филма си на закрито, Cinemall предлага много възможности за избор.

Събота сутрин

Надявам се, че сте си починали, защото едно пътуване до този регион не би било пълно без каране на велосипед по известната пътека Virginia Creeper Trail.

Първо закусете в Trails Café в Абингдън и вземете микс за пътеки за карането. След това наемете велосипед от един от многото местни магазини, които също ще ви транспортират до началната точка на Белия връх. Оттук нататък всичко е надолу – 17 мили невероятна природа, минаваща покрай потоци, през мостове и естакади.

Събота следобед

Останете в Дамаск и вземете този апетит, който току-що развихте в In the Country – комбинация от пекарна, заведение за хранене, магазин за сладолед и селски магазин. Опитайте прочутата пилешка салата, но запазете място за няколко топки първокласен сладолед, сервиран в току-що изпечена вафлена фунийка.

Прекарайте следобеда в Абингдън, лъкатушейки през историческия квартал, където ще разгледате отблизо различни архитектурни стилове от 18-ти и 19-ти век.

Също така посетете работещите ателиета и изложби, представящи местни художници в Arts Depot, и разгледайте Регионалния център за изкуства Уилям Кинг и неговите стандартни за музеи галерии, представящи регионално и световно изкуство.

Събота вечер

Тази вечер карайте до Meadowview и вечеряйте в The Harvest Table, екологичен ресторант, който сервира само местно отгледани храни.

Накрая добавете последния драматичен разцвет към един супер уикенд, като посетите представление на живо в прочутия Barter Theatre, един от най-старите професионални театри в страната и задължително място за посетителите на окръг Вашингтон.

Популярна тема