Неща за правене в Рочестър, Минесота

Съдържание:

Неща за правене в Рочестър, Минесота
Неща за правене в Рочестър, Минесота
Anonim

Рочестър има процъфтяваща общност на изкуствата, включително почти 100-годишен симфоничен оркестър и редица исторически места.

Рочестър Минесота
Рочестър Минесота

Рочестър, Минесота, може би е най-известен като домът на клиниката Майо, но това медицинско заведение от световна класа далеч не е единствената атракция на града. Рочестър има процъфтяваща артистична общност, включително почти 100-годишен симфоничен оркестър. В района има и редица исторически сгради.

Сценичните изкуства

Основателите на Mayo Clinic Drs. Уил и Чарлз Майо вярват, че е необходима жизнена култура на изкуството, за да се привлекат най-добрите лекари в Рочестър. В резултат на това градът има силна художествена общност, подчертана от Рочестърския симфоничен оркестър и хорал, който е основан през 1919 г. благодарение до голяма степен на приноса на Mayos. Други културни места включват Rochester Art Center, Rochester Civic Theatre и Mayo Civic Center.

Исторически сгради

Редица структури на Рочестър са в Националния регистър на историческите места. Една от най-популярните е Plummer House, която е била собственост в началото на 1900 г. от лекаря на Mayo Clinic Хенри С. Плъмър. Пететажната къща разполага с 49 стаи и 11 декара озеленени площи. Наскоро реставрираното имение Mayowood с 38 стаи, бившият дом на Чарлз Майо, е отворено за обществени обиколки. И сложният театър Chateau, построен през 1927 г., е ремонтиран.

Фестивали

Вместо да се оплаква от зимния студ, Рочестър празнува сезона с WinterFest. Фестивалът, който се провежда през първите две седмици на февруари, включва разходки с шейни, ледени скулптури и гмуркане с полярна мечка. Рочестър се обръща и се превъзнася в размразяването на ранното лято, както и с РочестърФест, който се провежда в края на юни. Акцентите включват състезания с балон с горещ въздух, представления на Шекспир в парка и различни концерти.

Пазаруване

Rochester има разнообразие от независими магазини. Горещите места за пазаруване включват Трета улица и магазините на University Square, както и магазините по подземните алеи на града. Антикварните магазини са особено популярни, с приблизително 80 милиона долара годишно от продажби на антики.

Популярна тема