Неща за правене в Санта Клара, Калифорния

Съдържание:

Неща за правене в Санта Клара, Калифорния
Неща за правене в Санта Клара, Калифорния
Anonim

Иновативният дух на Санта Клара, разнообразието и повече от 300 слънчеви дни в годината позволяват на жителите да изследват на закрито или навън.

Образ
Образ

Сайтът на Super Bowl 50, Санта Клара, Калифорния включва богат исторически характер, технологични иновации, празничен общностен дух и красива природна среда. За щастие на новодошъл, всеки има атракции и дейности, които да изпита от първа ръка.

Културни и художествени атракции

Започнете отначало, като посетите първия аванпост на испанската цивилизация в долината Санта Клара, мисията Санта Клара де Асис, която датира от 1777 г. и се намира в кампуса на най-стария колеж в щата, университета Санта Клара, която е основана през 1851 г. Докато сте в университета, не забравяйте да се отбиете в The de Saisset Museum, безплатен музей на изкуството и историята с експонати от творби на художници от Bay Area.

Музеят на изкуствата Triton, където входът също е безплатен, показва местно, регионално и национално изкуство от 19-ти и 20-ти век.

История, ранно земеделие до високи технологии

Разгледайте селскостопанската история на района в притежавания от града Исторически музей Харис-Лас, последната запазена ферма в Санта Клара, която включва къща в италиански стил, плевня, лятна кухня и резервоар. Посетете уебсайта на град Санта Клара за повече информация относно притежаваните от града исторически имоти.

Санта Клара също има интересно железопътно наследство, което Историческото и железопътно дружество на Саут Бей съхранява в железопътното депо на Санта Клара, което включва Музея на железопътната история на Едуард Питърман.

Големи събития

Santa Clarans обичат своя град и обичат да го празнуват. Партито ще става все по-голямо, когато San Francisco 49ers започнат сезон 2014 на чисто новия стадион Levi’s близо до тематичния парк Great America, който вече е основна дестинация за семейни забавления в развлекателната зона на града.

Някои по-малко известни, но дълготрайни обществени събития включват Concerts in the Park, провеждани от средата на юни до средата на август в Central Park Pavilion; Празнувайте Санта Клара! на Франклин Скуеър всеки юли; годишният Фестивал на изкуството и виното в Санта Клара всеки септември в Сентрал Парк; и All City Picnic, проведен в края на юни във връзка с новото първенство по барбекю в Силиконовата долина, което също се проведе в Сентрал Парк. А за целогодишни възможности да се срещнете с местните, отбийте се в съботния фермерски пазар в центъра на Санта Клара.

Природни забележителности

Central Park привлича жителите за нещо повече от обществени събития, разбира се. Дестинацията от 52 акра включва почти всички удобства за отдих, които можете да си представите, от тенис съоръжения до езеро, обществен център за отдих с площ от 30 000 квадратни фута, баскетболни игрища, зони за пикник и други.

Градът управлява още десетки паркове, но друга гордост, природната зона Ulistac с площ от 40 акра, се фокусира повече върху опазването на местообитанията и образованието, отколкото върху отдиха. Доброволци възстановиха много местни растения на мястото, което отвори врати през 2001 г. и позволява на посетителите да наблюдават седем различни природни местообитания чрез пешеходни пътеки, които имат интерпретативни панели.

Популярна тема