Колежи в Абингдън, Вирджиния

Съдържание:

Колежи в Абингдън, Вирджиния
Колежи в Абингдън, Вирджиния
Anonim

Научете повече за колежите в Abingdon, VA, включително Emory и Henry College.

Инкубатор за малък бизнес Вирджиния Хайлендс
Инкубатор за малък бизнес Вирджиния Хайлендс

Окръг Вашингтон предлага първокласни възможности за образование на всички нива на обучение, включително различни колежи.

Emory & Henry College

Най-старият колеж в Югозападна Вирджиния, Emory & Henry е открит през 1836 г. и е четиригодишна институция, фокусирана върху осигуряването на трансформираща академична среда за своите студенти. Със средно записани около 1000 студенти, училището предлага малки класни стаи и близки работни отношения между студенти и преподаватели.

„Студентите може да си помислят, че тъй като Emory & Henry е частен колеж по либерални изкуства, той има висока цена на стикера – но това не е вярно“, казва Дърк Мур, директор по връзки с обществеността в E&H. „В сравнение с други колежи по либерални изкуства във Вирджиния и Тенеси и предвид пакетите за финансова помощ, които предлагаме, Emory & Henry е невероятно разумен.“

Включени в повече от 25 учебни програми на училището са програма за високотехнологични масови комуникации, силна образователна програма и интердисциплинарни програми, които позволяват на учениците да комбинират часове от повече от една дисциплина, за да създадат по-специализирана майор. Една от водещите му програми е обществената политика и обществените услуги, които според Мур стават все по-популярни в цялата страна.

Virginia Highlands Community College

Също така предлага набор от класове за повече от 3500 студенти е Virginia Highlands Community College. Разположен по протежение на междущатска магистрала 81 на изход 14 в кампус от 100 акра, VHCC е двугодишен колеж, който предлага редица програми за студенти, които в крайна сметка ще се прехвърлят в четиригодишна институция. Основана през 1969 г., VHCC предлага програми и услуги, насочени директно към нуждите на местната общност.

Една програма е Отделът за обучение на работната сила и продължаващо образование, който беше създаден през 1996 г., за да подготви по-добре студентите за местната работна сила. Центърът предлага преквалификация, обучение за конкретно работно място и обучение преди наемане на работа и играе голяма роля в усилията за икономическо развитие на района. Програмата за двойно записване на VHCC дава възможност на учениците от гимназията да спечелят кредит от колеж, а програмата Tobacco Outreach предоставя помощ за обучение на тютюнопроизводители и техните семейства.

VHCC също участва с повече от 30 четиригодишни учебни заведения като част от своята програма за гарантиран прием, която помага на студентите да се подготвят за процеса на прехвърляне в четиригодишен колеж. Обучението във VHCC е около една трета от цената на посещение в държавен университет във Вирджиния и всяка година колежът предоставя над 6 милиона долара безвъзмездни средства и стипендии на своите студенти.

Център за висше образование в Югозападна Вирджиния

Центърът за висше образование в Югозападна Вирджиния, който се намира в кампуса на VHCC, е открит през 1998 г. и си партнира с местни колежи и университети, за да предлага бакалавърски и магистърски програми и курсове за професионално развитие предимно за възрастни учащи. Центърът има повече от 60 магистърски и бакалавърски програми и повече от 1000 студенти.

В допълнение към предоставянето на образователни предложения, центърът е предпочитаният сайт за местния бизнес и индустрията за срещи и развитие на персонала. Центърът разполага с конферентна зала и аудитория, повече от 25 класни стаи, компютърни класни стаи, достъп до интернет, научна лаборатория и др.

Открийте повече за образованието в Абингдън, Вирджиния.

Популярна тема