Открийте най-добрите ресторанти в Shakopee, MN

Съдържание:

Открийте най-добрите ресторанти в Shakopee, MN
Открийте най-добрите ресторанти в Shakopee, MN
Anonim

Разнообразни вкусове радват кулинарите в целия регион

Шакопи
Шакопи

От чешки сладкиши до ястия от фермата до масата, кулинарната сцена на окръг Шакопи-Скот се оказва също толкова вкусно разнообразна, колкото и съседа на Минеаполис.

Навъртам се

С богата селекция от бири, Fishtale Bar and Grill в Нова Прага е идеалното място да се насладите на бира с приятели, заедно с ръчно изработен бургер. За вдъхновяващи гледки към езерото Приор, Charlie’s on Prior е мястото, където да отидете. През лятото гостите могат да опитат топки ръчно потопен сладолед, докато гледат пристигащите лодки.

Винен бар

Идеално за вечерна среща или момичешка вечер, Prairie Pond Vineyard and Winery в Нова Прага е уникална комбинация от бистро и винарна, предлагаща значителна селекция от вина за дегустация, както и вино и храна съчетаване на малки чинии, сандвичи, салати и десерти.

Комфортна храна

С овощна градина, ферма, пекарна и ресторант, Emma Krumbee’s е нещо като място, което хората пътуват отдалеч и нашир, за да посетят и да се насладят на запомнящи се ястия от фермата до масата. Windmill Cafe в Савидж е известно със своето обилно меню за закуска и обяд, включващо любими ястия като хашиш от говеждо месо и яйца.

европейски

Едно от скритите скъпоценни камъни в района, Perron’s Sul Lago в Приор Лейк, е много обичано заради лингвине с колбаси и ризото с пармезан. В смесването на две от най-популярните европейски кухни, френската и италианската, Suzette’s Fine European Cuisine в Йордания зарадва вечерящите с опции като увити в сладкиши ескарго и говеждо филе със сос бордлез.

Сигурен залог

С кафене и пекарна, три бара и четири ресторанта, включително бюфет и стекхаус, Mystic Lake Casino в Приор Лейк предлага нещо, което да задоволи всеки вкус.

Захарни изделия

Пекарната и кафенето Edelweiss на Prior Lake е толкова известна със своите специални поводи и сватбени торти, колкото и със своите хрупкави хлябове с орехови шипове. Patty’s Place в Нова Прага сервира сладкиши и кафе, както и супи и сандвичи. Lau’s Czech Bakery е дестинацията на Нова Прага за пълни с плодове колачи и очарование от стария свят. Shakopee Bakery предлага асортимент от сладкиши, като например ябълковия пърженец.

Бургери и сандвичи

Едно пътуване до Firehouse Grille в New Market не е пълно без да опитате Fire Marshal Steak Sandwich или пикантния бургер 4 Alarm.

мексиканец

За прясна, бърза, автентична мексиканска храна, Taco Loco е регионален фаворит. Тако с твърда и мека черупка, флаута, чимичангас и енчилада са основни продукти в менюто.

Популярна тема