Фестивал във Вирджиния Хайлендс, един от най-добрите в нацията

Фестивал във Вирджиния Хайлендс, един от най-добрите в нацията
Фестивал във Вирджиния Хайлендс, един от най-добрите в нацията
Anonim

От факта, че е безплатен за изпълненията на живо и артистичния талант, фестивалът е празнувано събитие.

Фестивал на Вирджиния Хайлендс в Абингдън, Вирджиния
Фестивал на Вирджиния Хайлендс в Абингдън, Вирджиния

Дългогодишният фестивал на Вирджиния Хайлендс се празнува в окръг Вашингтон от 1948 г. насам. Безплатното лятно събитие се провежда за 16 дни и 16 нощи в края на юли и началото на август. Фестивалът представя 150 топ занаятчии от цялата страна, които показват своите занаяти на Barter Green на Abingdon и на поляната на Martha Washington Inn. Събитието спечели няколко признания през годините, включително списание Sunshine Artist, което го определи като едно от 200-те най-добри изложения за изкуства и занаяти в Съединените щати.

Освен това Американската автобусна асоциация определи фестивала на Вирджиния Хайлендс като едно от 100-те най-добри събития в Северна Америка‚ а Югоизточното туристическо общество го определи като едно от 20-те най-добри събития в Югоизточна САЩ за лятото. Фестивалът привлича между 250 000 и 300 000 души, които прекарват време и пари в окръг Вашингтон по време на събитието.

Доброволчески съвет от повече от 100 жители на района работи цяла година, за да планира и организира фестивални дейности. Освен изкуствата и занаятите, други атракции по време на празника включват фотографски експонати, семинари и състезания по творческо писане, семинари и експонати за изкуства с влакна, исторически пешеходни обиколки, разходки с балон с горещ въздух, градинарски симпозиуми, симпозиум за дегустация на вино и келтски уикенд.

Прожекция на филм също е планирана в историческия Barter Theatre в Abingdon. Също така част от цялостното забавление е антикварният пазар, който за много хора е централната част на фестивала. Пазарът от 45 000 квадратни фута включва няколко шатри, пълни с селски мебели, колекционерски предмети, народно изкуство, бижута, книги и чисто сребро. Пазарът също така включва юргани, дрехи, порцелан, килими и картини.

Вижте още атракции в Abingdon, VA.

Популярна тема