Партньорствата на колежите на Broken Arrow подготвят студентите за бъдещето

Съдържание:

Партньорствата на колежите на Broken Arrow подготвят студентите за бъдещето
Партньорствата на колежите на Broken Arrow подготвят студентите за бъдещето
Anonim

Колежите и университетите на Broken Arrow се стремят да образоват и обучават по-добра работна сила.

счупена стрела
счупена стрела

Преподавателите в Broken Arrow издигат преподаването на следващото ниво с партньорства и програми, които имат една обща цел: да създадат квалифицирана работна сила. Гимназиите рутинно си сътрудничат с местните университети и колежи, за да създадат безпроблемен преход към възможности за висше образование, докато работодателите се докосват до добре обучената работна сила в района.

Североизточният държавен университет, кампус Broken Arrow

Североизточният държавен университет разполага с три кампуса с най-новия си кампус в Broken Arrow. Кампусът наскоро беше разширен и е дом на повече от 3 000 студенти от висши класове и висшисти. По-голямата част от тези студенти са работещи възрастни, които се възползват от гъвкавия график на часовете на NSU. Кампусът посреща своята уникална студентска популация, като предлага класове, които се срещат само веднъж или два пъти седмично, семинари през уикенда, работни срещи и онлайн курсове. Университетът също така си партнира с Tulsa Community College, за да позволи на студентите от TCC да се прехвърлят в NSU, за да завършат бакалавърска степен, без да губят кредити от колежа.

Общността Broken Arrow и гражданите на окръг Тулса изградиха кампуса чрез данъчни референдуми, създавайки силна основа за сътрудничество с университета. Много местни групи използват съоръженията за срещи и конференции, а университетът спонсорира различни събития в цялата общност. Друг важен аспект на NSU BA е безпроблемният преход на образованието от различните училища в областта, предоставяйки възможности за учене през целия живот. Налице е често сътрудничество с училищните райони P-12 за насърчаване на успеха в рамките на образователната система, както и едновременен достъп за записване на гимназисти.

Tulsa Tech

Tulsa Tech има шест кампуса в района на метрото Tulsa, предлагайки много безплатни образователни възможности на студенти от Broken Arrow с шанс да спечелят кредити за колеж. Близо 700 гимназисти посещават уроци в кампуса Broken Arrow на Tulsa Tech. Центърът включва обучение на пълен работен ден в различни кариери от козметология до обработка на машини, както и много възможности за класове на непълен работен ден.

Tulsa Tech наскоро разшири и преустрои кампуса Broken Arrow и предлага автомобилни услуги и програми за машинна обработка.

„Брокен Арроу и Североизточна Оклахома имат висока концентрация на производствени работни места“, казва Тони Хебърлин, главен комуникационен директор в Tulsa Tech. „Уменията, които студентите усъвършенстват, докато са в Tulsa Tech, са много търсени от местните работодатели.“

Има тясна връзка между Tulsa Tech и общността, а кампусът на Broken Arrow е домакин на различни събития, включително парти за връщане в училище за гимназистите и неми филми в петък вечер.

Tulsa Community College

Tulsa Community College е най-големият обществен колеж в щата и предлага повече от 200 асоциирани степени и програми за сертификати за завършено обучение. Колежът разполага с четири напълно оборудвани кампуса и няколко по-малки обществени кампуса. Tulsa Community College помага на 35 000 студенти да получат кредити за колеж и да участват в програми за продължаващо обучение всяка година.

Колежът се ангажира да предлага различни образователни възможности на общността. Една популярна функция Tulsa Community College предоставя всяка година са летните младежки програми. Предлага различни лагери за деца на възраст 5-18 години. Програмата е наградена и ще бъде превърната в целогодишна възможност за членовете на общността.

Популярна тема