Неща за правене в Broken Arrow, OK

Съдържание:

Неща за правене в Broken Arrow, OK
Неща за правене в Broken Arrow, OK
Anonim

Топ атракции: от исторически сгради до сладолед, тези дейности са задължителни.

Образ
Образ

Broken Arrow продължава да расте в населението и интересните неща, където жителите могат да се насладят на спокойния ритъм на малък град заедно с удобствата на големия град. Въпреки че има много интересни и забавни атракции в Broken Arrow, ние избрахме някои от най-добрите неща за правене:

Вижте шоу в Центъра за сценични изкуства

Broken Arrow Performing Arts Center (горе) представя представления на Бродуей, поп концерти, стендъп комедианти и също така провежда Spotlight Series от август до април с шест главни акта. Серията Spotlight за 2014-2015 г. включва изпълнения на Кристен Ченоут, The Time Jumpers (с участието на Винс Гил), Лий Ан Уомак, Деби Буун и мюзикъла Anything Goes.

Яжте страхотно барбекю в Oklahoma Joe’s

Световният шампион по барбекю Джо Дейвидсън от Оклахома е спечелил стотици състезания по грил и управлява ресторант Oklahoma Joe’s в Broken Arrow. Семейният ресторант се намира близо до Bass Pro Shops и включва елементи от менюто като пушена пуйка, бавно пушени ребра, телешки гърди и дърпано свинско.

Catch the Acts at Broken Arrow Community Playhouse

С годишен сезон, продължаващ от октомври до юни, Broken Arrow Community Playhouse поставя пет големи продукции всяка година в театъра The Main Place в центъра. Сезон 2014-2015 на трупата показва презентации като Send Me No Flowers, Vanya and Sonia and Masha and Spike, and Five Women Wearing the Same Dress.

Нека магазините на Bass Pro ви учудват

В комплект с каменна камина на входа и двуетажен водопад в центъра на магазина, Bass Pro Shops е рай за закупуване на стоки на открито. Към впечатляващия декор се добавя голямо езерце за улов и пускане на риба, сладководен аквариум от 18 000 галона и ресторант и бар Uncle Buck’s Grill.

Tour Blue Bell Creamery

Основана в Тексас през 1907 г., Blue Bell Creameries добавя производствена фабрика в Broken Arrow през 1992 г. Съоръжението Broken Arrow произвежда сладолед с вкусове като боровинков чийзкейк, кремообразен крем и ментови бонбони, както и няколко 45- минутните обиколки се провеждат от понеделник до петък по предварителна уговорка. Мостри от сладолед винаги се сервират като част от обиколките.

Опитайте Craft Beer в механа на главната улица

Таксуван като луксозния гастро-пъб на Broken Arrow, Main Street Tavern е в центъра на The Rose District и работи седем дни в седмицата. MST дебютира през 2011 г. и сервира обяд, вечеря и храна до късно вечерта, заедно с 28 наливни бири с име, голям избор от вина и няколко занаятчийски бири.

Насладете се на 1880-те в Persimmon Hollow Village

Реплика на град от Стария Запад се връща към живота всеки уикенд в Persimmon Hollow Village, с главна улица, битпазар, мебелен хамбар и 18 специализирани магазина за антики, колекционерски предмети, ретро бижута, керамика и резбовани изделия стъклена чаша. На място има и голяма детска площадка. Persimmon Village е отворен петък, събота и неделя.

Популярна тема