Фермерски пазари в Абингдън, Вирджиния

Съдържание:

Фермерски пазари в Абингдън, Вирджиния
Фермерски пазари в Абингдън, Вирджиния
Anonim

Абингдън, Вирджиния има няколко възможности за устойчива храна, включително фермерски пазари и ресторанти.

Фермерски пазар Абингдън, Вирджиния
Фермерски пазар Абингдън, Вирджиния

Окръг Вашингтон е добър до последната реколта, с успешни фермерски пазари и предприятия за устойчиво хранене. Ето примери:

Abingdon Farmers Market

Abingdon Farmers Market поддържа политика за продавачи само на местния пазар, което означава, че продавачите трябва да са отгледали, отгледали или произвели продуктите, които продават. Тази политика създаде оценка за здравословния избор, разнообразието и устойчивостта на храните, произведени в окръг Вашингтон. Пазарът се провежда от април до ноември и приблизително 1600 клиенти посещават Abingdon Farmers Market всяка събота сутрин. Пазарът също е отворен във вторник следобед.

Glade Spring Farmers Market

Glade Spring Farmers Market е създаден през 2006 г., за да предлага разнообразие от продукти от местни ферми и градинари. Работи независимо от времето на дъжд или греене в събота през топлите месеци и е със седалище на градския площад Глейд Спринг. Продава плодове и зеленчуци от ягоди и ябълки до зелен фасул, картофи, сладка царевица и пъпеши.

Гилдията на фермерите Meadowview

Няколко ресторанта в района, които използват местни, органично отгледани продукти, яйца и месо за приготвяне на елементи от менюто, осигуряват друг канал между потребителите и местните храни. Сред тях е универсалният магазин на Meadowview Farmers Guild в Meadowview, който управлява съпътстващ ресторант Harvest Table.

Ресторантът има постоянно променящо се меню, което показва най-пресните храни в региона, включително местно говеждо, хранено с трева, местна пъстърва, органични продукти и занаятчийски сирена. Някога Harvest беше обявен за най-екологичния ресторант от Вашингтон до Атланта, Джорджия, от списание Blue Ridge Outdoors.

Устойчиво развитие на Апалачите

Основана през 1995 г., организацията с нестопанска цел, базирана в Абингдън, предоставя мрежа за поддръжка, към която могат да се включат новодошлите в идеала за местни храни. Устойчивото развитие на Апалачите насърчава силна местна хранителна система, която е от полза за потребителя, фермера и околната среда, насърчавайки органичното земеделие да помогне за свързването на потребителите с местните фермери и храни.

ASD притежава и управлява съоръжението за опаковане на Appalachian Harvest в близкия Дъфийлд, където местните фермери – много от окръг Вашингтон – носят продукция и яйца, отгледани органично във фермите им, за да бъдат измити, класифицирани, опаковани и изпратени до магазин за хранителни стоки магазини в рамките на регион от пет щата.

Животно, Зеленчук, Чудо

Авторът Барбара Кингсолвър написа книга през 2007 г., озаглавена „Животни, зеленчуци, чудо: Година живот на храна“и привлече широко внимание към движението „от фермата до масата“, което набира скорост в цялата страна. Книгата специално хвърли светлината на прожекторите върху окръг Вашингтон и прехода му към по-здравословна хранителна система, който се случва тук от средата на 90-те години.

Популярна тема