Търговският център Highlands в Абингдън, Вирджиния

Търговският център Highlands в Абингдън, Вирджиния
Търговският център Highlands в Абингдън, Вирджиния
Anonim

Молът се състои от няколко магазина с големи имена, като Target, Old Navy и Ross.

Пазаруване в Абингдън, Вирджиния
Пазаруване в Абингдън, Вирджиния

The Highlands е един от най-големите търговски центрове между Роанок, Вирджиния, и Ноксвил, Тенеси, и 80 000 домакинства живеят на 10 минути от мола. Освен това е удобно разположен покрай Interstate 81 на изход 7.

The Highlands отвори врати през 2007 г. като дестинация за търговия на дребно, където жителите на югозападна Вирджиния и извън нея могат да пазаруват в няколко известни магазина. Комплексът на открито е дом на гиганти в търговията на дребно като Target, Old Navy, Bed Bath & Beyond, Books-A-Million, PetSmart, T. J. Maxx и Ross се обличат за по-малко. А през април 2008 г. миксът от наематели се разшири допълнително с добавянето на Best Buy, Dressbarn и Maurices.

„Сайтът е идеален, защото се намира на пазар на дребно, който беше изключително недостатъчно обслужван“, казва Марк Макдоналд от Newton Oldacre McDonald, разработчик на проекта за мол The Highlands. Той казва, че демографията на окръг Вашингтон и околностите са идеални за център като The Highlands.

„От почти 80 000 души, които живеят в рамките на 10 мили от обекта, средната им възраст е само 42 години, а 67 процента притежават собствени домове“, казва Макдоналд. „Това е възможност, като вземете предвид факта, че не много национални търговци на дребно са имали магазини на този пазар, докато The Highlands отвори врати за бизнес.“

Кристи Паркър, помощник администратор на окръг Вашингтон, добавя, че „факторът Target“в The Highlands е тласък за общността по няколко причини.

„Когато става въпрос за набиране на нови фирми или професионалисти в нашата общност, е изключително важно да покажем, че окръг Вашингтон има голямо разнообразие от предложения за търговия на дребно“, казва тя.„Честно казано, преди пристигането на The Highlands, чухме, че съпрузите на корпоративни клиенти, които смятат да се преместят тук, са имали проблем с преместването в общност без цел. Първоначално бяхме изненадани да чуем това, но след това започнахме да го чуваме доста често.“

Parker казва, че в национален мащаб Target изглежда избира най-атрактивните и оживени общности, за да разположи своите магазини – следователно факторът Target.

„Всеки път, когато предлагаме обиколка на окръг Вашингтон за потенциални клиенти от бизнеса и индустрията, които обмислят да се установят тук, винаги включваме пътуване до изход 7“, казва тя. „The Highlands показва на корпоративните лидери какво можем да предложим в търговското развитие.“

Вижте още дестинации за пазаруване в Abingdon, VA.

Популярна тема