Emory & Henry College в Abingdon, VA

Emory & Henry College в Abingdon, VA
Emory & Henry College в Abingdon, VA
Anonim

Emory & Henry College в Абингдън, Вирджиния е колеж по либерални изкуства, който предлага на студентите обществена политика и програма за общественополезен труд.

Колеж Емори и Хенри в Абингдън, Вирджиния
Колеж Емори и Хенри в Абингдън, Вирджиния

Американските колежански кампуси често са критикувани, че са елитарни „кули от слонова кост“на академичните среди‚ отделени от общностите, които ги приемат. Но това със сигурност не е така в Emory & Henry College, където участието в общността и обслужването са начин на живот.

„В Emory & Henry‚ ние много проактивно се свързваме с общността около нас и молим нашите ученици наистина да направят разликата и да помогнат за предоставянето на решения на проблемите, които срещат точно тук, в нашия собствен двор. Нашите студенти научават в много реален смисъл, че собственият им живот се променя към най-добро, докато помагат на другите,” обясняват администраторите на колежа.

Може би това обяснява защо най-известното академично предложение на E&H е неговата обществена политика и програма за общественополезна дейност, което привлича много от около 1000-те студенти в този колеж по либерални изкуства.

Emory & Henry за първи път отваря врати за студенти през 1838 г.‚ което му дава отличието като най-стария колеж в югозападна Вирджиния и един от малкото колежи в страната с цял кампус, включен в Националния исторически музей Регистрирам. Колежът е кръстен на двама видни мъже – църковният лидер епископ Джон Емори и патриотът Патрик Хенри със слава от Войната за независимост – и заема 168 акра в малкото селце Емори, недалеч от Абингдън.

И това не са единствените известни имена, свързани с E&H. Сред забележителните ранни възпитаници са генералът от Гражданската война Джеб Стюарт, клас от 1851 г., и Робърт Джошуа Рейнолдс, известен със своите R. J. Reynolds Tobacco Co. В по-съвременни времена имаше Едуард К. Хъфакър, който помагаше на братя Райт в Кити Хоук, както и д-р Уилям Б. Лууни, клас от 1944 г., ранен пионер в изследването на рака.

Въпреки че помнят славното минало на училището, днешните ученици изглежда са избрали E&H заради повече от предишната му репутация.

Студентите посочват малките класове, личното внимание от страна на преподавателите и обилните дейности в кампуса като причини да изберат Emory & Henry.

E&H студентите може да работят усилено, но също така играят упорито – особено на игрищата. Emory & Henry отдавна е футболна сила на NCAA за малък колеж. Последователите на съдбата на мрежата на Wasps са толкова лоялни, че E&H често има повече хора на трибуните на мачове като гост, отколкото домакинските отбори.

Популярна тема