Разгледайте пътеката на Virginia Creeper Trail

Разгледайте пътеката на Virginia Creeper Trail
Разгледайте пътеката на Virginia Creeper Trail
Anonim

The Virginia Creeper Trail в Abingdon, VA предлага 35 мили железопътна пътека за туризъм, планинско колоездене и конна езда.

Virginia Creeper Trail в Абингдън, Вирджиния
Virginia Creeper Trail в Абингдън, Вирджиния

Едно от най-големите природни богатства на окръг Вашингтон е Virginia Creeper Trail, многофункционална железопътна пътека с дължина 35 мили, която се простира от Abingdon до Whitetop близо до щатската граница на Северна Каролина.

Пътеката проследява своята история до 1880 г., когато започва като железопътна линия, собственост на Abingdon Coal and Iron Railroad Co. Железопътната компания смени собственика си няколко пъти през следващия век‚ и релсата в крайна сметка беше премахната през 1977 г., след като е повреден от проливни дъждове и наводнение. Днес пътеката за отдих се поддържа от Службата по горите на САЩ, град Абингдън, град Дамаск и собственици на имоти в района.

През пролетта и лятото‚ стотици местни жители на окръг Вашингтон, както и туристи се стичат в Абингтън, за да карат колело, пешеходен туризъм или конна езда по пътеката. По пътя те ще се натъкнат на такива съкровища на окръг Вашингтон като езерото Саут Холстън, гара Green Cove и винарна и лозя Abingdon, както и уникални магазини, фермерския пазар Abingdon, заведения за хранене и пикник край пътеката, дупки за риболов, Appalachian Trail и много офроуд планинско колоездене и пешеходни пътеки.

Част от привлекателността на Virginia Creeper Trail е нейната изключителна природа‚ която обхваща два географски региона на Вирджиния. Планините Blue Ridge са разположени на изток от пътеката, а хребетът и долината на провинция Вирджиния се простират на запад.

Велосипеди под наем и транспортни услуги се предлагат в Абингдън и Дамаск. Пътнически микробуси и ремаркета отвеждат хората и техните планински велосипеди или багажно оборудване до началото на пътеката в Уайттоп, което им позволява да извървят пеша или да карат велосипед по живописните 17 мили надолу до Дамаск или 34 мили обратно до Абингдън. Няколко хана и места за нощувка и закуска са разположени близо до пътеката‚ предлагайки релаксиращо място за почивка.

Вижте още интересни факти за Virginia Creeper Trail в Abingdon.

Популярна тема