Квартали в Абингдън, Вирджиния

Съдържание:

Квартали в Абингдън, Вирджиния
Квартали в Абингдън, Вирджиния
Anonim

Научете за кварталите и възможностите за жилища в Абингдън, Вирджиния, включително исторически райони и нови домове.

Механата в центъра на Абингдън, Вирджиния
Механата в центъра на Абингдън, Вирджиния

Кварталите в Абингдън, Вирджиния предлагат разнообразие от жилищни опции и пазарът на недвижими имоти тук е в полза на купувачите. Абингдън е толкова хубав град, че много от неговите 8000 местни жители никога не го напускат, освен за колеж или военна служба.

Очарованието на малкия град идва естествено тук, с перфектни улици, оградени с тротоари от червени тухли, и красиво реставрирани исторически сгради. Викториански дом може да бъде в съседство със сграда във федерален стил от едната страна и бунгало от 40-те години на миналия век от другата. Някак миксът е хармоничен.

Къщи от 18-ти и началото на 19-ти век мирно се сливат в центъра на града, докато днешният Абингдън се трансформира в град, в който можете да живеете и работите удобно. Качеството на живот, прогресивното управление на града и постоянният поток от дейности го правят много привлекателен, плюс цените са разумни. Средната цена на жилище през 2010 г. за Abingdon е около $140 000.

Не сте срамежливи, но се пенсионирате

И бъдете спокойни: Абингдън продължава да расте като дестинация за пенсиониране.

Всъщност списание Where to Retire похвали Абингдън за това, че е неоткрито убежище. Междувременно The Wall Street Journal представи града като идеална общност за пенсионери, посочвайки неговите зашеметяващи гледки, процъфтяваща общност на изкуствата, мек климат и очарователен център.

За всеки, който се нуждае от помощен център за живеене, Westhaven Retirement Living е отворен 24 часа в денонощието, за да предложи на обитателите си три балансирани хранения, услуги за пране и ежедневно почистване и извозване на боклука. Центърът също така предоставя на жителите дейности, наблягащи на физическото укрепване и емоционалното благополучие.

Westhaven също така гарантира, че всеки има какво да прави. Занаяти, бинго, упражнения, въздушен хокей, филми, рождени дни, танци, групи и караоке са някои от наличните дейности. Ако това не е достатъчно, центърът предлага и красива гледка към Апалачите.

Разгледайте още страхотни райони в Abingdon, VA.

Популярна тема