Най-добрите голф игрища в Абингдън, Вирджиния

Съдържание:

Най-добрите голф игрища в Абингдън, Вирджиния
Най-добрите голф игрища в Абингдън, Вирджиния
Anonim

Намерете най-добрите голф игрища в Abingdon, VA и планирайте следващото си голф излети.

Вирджински голф клуб
Вирджински голф клуб

Клубната сцена на окръг Вашингтон винаги е в разгара си, с множество изискани голф игрища. Ето малко информация за четири от тях – две публични и две частни:

Clear Creek Golf Club

Това общинско игрище с 18 дупки в Бристол, Вирджиния е собственост на града, а пространството от 6 516 ярда е проектирано от Крис Крисман и Джак Сайкс. Зелените са гладки и истински, а няколко дупки предлагат изглед към планината.

Една характерна дупка в Clear Creek е номер 4, изкушаваща пар-4 с размери само 331 ярда. Карайте грийна и бъдете възнаградени с пат за орел, но ако пропуснете този грийн, който е защитен с вода и бункери, ще се борите за боги.

Greenway Creek Golf Course

Общественото игрище предоставя идеална обстановка за голфъри, които искат наистина да работят върху играта си. Грийнуей Крийк се простира само на 5552 ярда от най-дългите тройници за номинал 68, а игрището съществува от 1995 г. Местни голф ентусиасти и дизайнери на игрище Джон Кейси и Джеф Кейси все още работят в Грийнуей Крийк.

Характеристичната дупка във формата на китара е номер 4, 205-ярдов пар-3, който изисква тий-шот над вода, пазеща предната част на грийна.

Кънтри клуб Glenrochie

Този частен клуб в Абингдън е сгушен в подножието на планината Апалачи и е създаден през 1958 г. Разпростира се на 5 000 до 7 000 ярда в зависимост от боксовете, а игрището разполага с 35 бункера. Всички зелени са предимно повдигнати с големи промени в контура.

Характерната дупка в Glenrochie CC е номер 6, пар-4, която измерва само 360 ярда. Водата обаче пази предната част на грийна, както и цялата лява страна на фарватера и грийна.

The Virginian Golf Club

Virginian е толкова за пейзажа, колкото и за голфа, с гледки, които включват долини, хребети и планини. Известният архитект Том Фазио е проектирал The Virginian и един от неговите акценти е дупка № 2, тест с пар-3, 195 ярда, където голфърите се спускат надолу към широка, но тясна зона. Бункер от лявата страна предпазва заблудените куки от отскачане в езеро, докато бункер отпред вдясно ще хване всичко, което е по-късо.

Популярна тема