Бонбони, произведени в Блумингтън, известни в международен план

Бонбони, произведени в Блумингтън, известни в международен план
Бонбони, произведени в Блумингтън, известни в международен план
Anonim

Произведени в Блумингтън сладкиши и лакомства, от шоколада на Nestlé до брандовите закуски Beer Nuts, се вкусват по целия свят.

Образ
Образ

В началото имаше малки производители на бонбони с витрини.

Днес асортимент от сладкиши, произведени в Блумингтън, пресичат океаните. Те включват фини шоколади, крехки фъстъци, бонбони и ядки. Историята на любителя на сладкото на Блумингтън започва с предприемача Пол Ф. Бийч, който стартира едноименната си компания в края на 19 век, като закупува предприятие, започнало през 1854 г.

Golden Crumbles‚ Laffy Taffy‚ Katydids‚ шоколадови блокчета и много други лакомства се произвеждат на местно ниво оттогава. През 1952‚ Катрин Бейч – съпругата на внука на Пол Ф. Бийч – предложи програма за клубове и църкви за набиране на средства чрез продажба на бонбони на фирмата.

Поделението за набиране на средства Kathryn Beich/Nestlé USA вече е отделен субект‚ с фабриката в Блумингтън – собственост на Nestlé USA от 1984 г. – произвежда своите продукти.

В Boylan's Candy‚ Пат Бойлан е третото поколение от семейството си, което произвежда фъстъчено крехки и карамелени ябълки, за които компанията е известен. Дядото на Бойлан се обединява с брат си, за да започнат да продават бонбони в техния магазин за газирани напитки през 1920 г. През 2005 г. Сали Флин става президент, а нейният съпруг Дан Флин, вицепрезидент. Под ръководството на Пат Бойлан, бонбоните продължават да се правят точно както в старите времена.

Boylan’s Candy също има партньорство с Beer Nuts Brand Snacks, който се намира от другата страна на улицата. Boylan покрива бадеми, кашу и пекан в шоколад и ги продава в двата аутлет магазина на компанията за закуски, както и в собствения си магазин. Бонбоните на Boylan също се продават в аптеките в района, смесените магазини и ресторантите.

В The Chocolatier Inc. в историческия център на Блумингтън, клиентите могат да се насладят на вкусна гама от шоколадови бонбони, както и на близалки, плодове- ароматизирани твърди бонбони и дъвки, скрити в малки стъклени кутии. Chocolatier предлага и малцови топчета с вкус на еспресо, мента и бисквити и сметана. Уеб маркетингът и предаването от уста на уста накараха The Chocolatier да поръчва индивидуални опаковки и да ги изпраща навсякъде, особено в Северна Америка и Западна Европа. Магазинът ще отпечата логото на компанията върху кутии с бонбони, които да се използват като подаръци за клиенти или като услуги за гостите на сватбен прием.

В допълнение към Kathryn Beich/Nestlé USA‚ Boylan's Candy и The Chocolatier‚ Bloomington има Rocky Mountain Chocolate Factory магазин, който произвежда някои от своите сладкарски изделия в помещенията.

Популярна тема