Пекарни, кафенета & Кафенета в Abingdon, VA

Пекарни, кафенета & Кафенета в Abingdon, VA
Пекарни, кафенета & Кафенета в Abingdon, VA
Anonim

Намерете вкусни торти, кафе и други в тези заведения за хранене в Абингдън, Вирджиния.

Абингдън
Абингдън

Намерете сладкиши, кафе и други в пекарните, кафенетата и кафенетата в Абингдън.

Dean McGraw, собственик и главен готвач на Muffin Man Bakery and Cafe, изпълни мечтата си на цял живот, след като се оттегли от преподаването, като отвори тази пекарна в центъра на Abingdon. Muffin Man е на пешеходно разстояние от антикварни магазини и много исторически забележителности.

Kafe House and Bookseller Zazzy’z рекламира кафе, което „не е било изпечено в рамките на един инч от живота си.” Смеси от кафе на зърна с един единствен произход и характерни за къщата са прясно изпечени на място. Собствениците са сертифицирани техници на Astoria, което означава, че познават своето еспресо. Музика на живо и изпълнители на говорене се представят три вечери в седмицата.

Kafe Zazzy’z също е представено в Babycakes Cupcakery, което предлага ежедневни вкусове на кексчета като Almond Joy, S alted Caramel и Chocolate Ganache. Уникални вкусове като Elvis и Chai Spice са включени в Daily Special менютата. Babycakes също приготвя закуска и обяд.

Насладете се на гурме закуска, обяд, вечеря или неделен брънч във ферма от викторианска епоха, построена през 1896 г. в пекарна и галерия Wild Flour. В галерията са представени творби на местни художници. Асортимент от прясно изпечени лакомства на предния гише, където клиентите плащат сметката си, е трудно да се подмине. Сякаш са го планирали по този начин.

Bean Werks Coffee & Tea, преден пост на базираните в Ашвил, Северна Каролина занаятчийски пекарни, продава кафе на зърна, гарантирано отглеждани в социално и екологично отговорни плантации.

Вижте още страхотни ястия в Абингдън, Вирджиния.

Популярна тема