Индустриални паркове в Абингдън, Вирджиния

Съдържание:

Индустриални паркове в Абингдън, Вирджиния
Индустриални паркове в Абингдън, Вирджиния
Anonim

В района на Абингдън, Вирджиния има два индустриални парка, които са класифицирани, готови за лопата, за индустрии, които искат да направят инвестиция.

Абингдън
Абингдън

Сред многото функции, които окръг Вашингтон, Вирджиния трябва да привлече повече бизнеси, са индустриалните паркове, готови да подкрепят компании, ориентирани към производството, доставката и услугите.

Още през 2010 г. лидерите на окръга решиха да позиционират Абингдън и околността така, че да бъдат по-привлекателни за индустриалното развитие, като направиха големи подобрения в най-големия индустриален парк в общността, Oak Park Center for Business and Industry. От 2010 г. Oak Park с площ от 400 акра е претърпял редица подобрения, включително класифициране на три парцела, за да бъдат готови за лопата, така че всяка заинтересована компания може незабавно да построи сграда на мястото. Освен това в индустриалния парк е изграден втори път за влизане и излизане.

„Преди тези надстройки, Oak Park вече имаше много добри възможности, включително идеалното си местоположение край междущатска магистрала 81 на изход 13 и близо до US Route 11,“казва Кристиан Паркър, директор на окръг Вашингтон икономическо развитие и обществени отношения. „Има и главна железопътна линия на южната железопътна линия на Норфолк, минаваща покрай задната част на Оук Парк, а паркът е близо до летище Вирджиния Хайлендс. Летището е в процес на разширяване на пистата и също така изгражда още хангари за настаняване на допълнителни частни самолети.“

Градирана земя и втори път

Безвъзмездни средства от Комисията за обезщетяване на тютюна във Вирджиния и съживяване на общността бяха използвани за подпомагане на плащането за класифициране на трите земни площадки, а средствата на Комисията също помогнаха за финансирането на втория път.

„Заинтересованите компании обичат да виждат повече от един път към и извън един индустриален парк, така че окръгът добави Oak Park Drive, за да върви заедно със съществуващия Westinghouse Road“, казва Паркър. „Oak Park Drive ще бъде завършен в края на лятото на 2012 г. и покрай този път има три чисто нови земни площадки, които добавихме към парка. Две от тези три площадки ще бъдат оценени, което в крайна сметка ще ни даде общо пет готови за лопата площадки.“

Увеличаване на капацитета на канализацията

Parker добавя, че трета субсидия от Комисията по тютюна на Вирджиния ще бъде използвана за подпомагане на увеличаването на капацитета на канализацията.

„Канализацията ще се изпомпва от Oak Park до пречиствателната станция на град Абингдън“, казва тя. „Тази канализационна инсталация трябва да бъде завършена в средата до края на 2013 г. Ние бяхме стратегически за това как се е развил паркът. Например две компании са инсталирали фиброоптична инфраструктура, която е идеална за потенциални клиенти като центрове за обаждания или телекомуникационни компании. Окръг Вашингтон вече е в състояние да привлече всякакъв вид индустрия, която иска да направи инвестицията.“

В момента пет компании са наематели на Oak Park: AGC Flat Glass, Bristol Home Infusion, Paramount Manufacturing, Universal Companies и Virginia Laser. Шестият наемател, Roger’s Trucking, е планиран да отвори склад/разпределителен център през 2012 г.

Друга градирана подложка

В окръг Вашингтон е Highlands Business Park, регионално съоръжение, което има партньорство 50-50 със съседния окръг Smyth.

„Имаме споразумение за споделяне на приходите с окръг Смит, за споделяне на разходите за разработка и след това споделяне на данъчни приходи, когато компаниите се локализират“, казва Паркър. „Highlands също има готова за лопата класирана площадка с размери 50 акра. И подобно на Oak Park, Highlands също е удобно разположен край I-81, на изход 29 в непосредствена близост до град Глейд Спринг.“

Популярна тема