5 най-добри неща за правене в Рапид Сити, SD

Съдържание:

5 най-добри неща за правене в Рапид Сити, SD
5 най-добри неща за правене в Рапид Сити, SD
Anonim

Rapid City предлага страхотно забавление за цялото семейство.

Образ
Образ

Говорете с жителите на Рапид Сити, SD и те бързо ще обяснят колко невероятна е тяхната общност, въпреки че мнозина искат да запазят това в тайна. Какво прави това чудесно място за прекарване на времето? Като начало, известни и процъфтяващи пивоварни го превръщат в рай за ценителите на бирата. А семействата могат да се насладят на страхотни тематични паркове и паркове на открито, които образоват и карат децата да бъдат активни. Неговата уникална популярна култура има какво да предложи на пътуващите и тези, които искат да се преместят.

Independent Ale House

Independent Ale House не е вашият стандартен пъб. От своите 40 въртящи се крана до впечатляващата си селекция от вина, Independent Ale House се откроява. Новата бира е винаги наливна, а изборът на бутилирана бира на Independent е най-големият в региона. Отбийте се за обяд или вечеря и се насладете на ръчно изработена пица.

Обиколки на планината Ръшмор

Няма по-добър начин да видите гигантските каменни лица на президентите Линкълн, Рузвелт, Джеферсън и Вашингтон, отколкото с Mount Rushmore Tours. Ежедневното му пътуване включва влака от 1880 г., планината Ръшмор, мостовете на Pig Tail, държавния парк Custer, тунела Needles Eye, езерото Sylvan, Crazy Horse. Компанията предлага и обиколки на Fort Hays Old West Town. Ще можете да посетите снимачната площадка на филма Dances with Wolves, но също така ще направите крачка назад в Стария Запад със сцени, на които цялото семейство ще се наслади. Друго популярно семейно занимание е известният Buffalo Roundup, където каубоите отглеждат повече от 1500 бизона всяка година.

Frühlingsfest

На Frühlingsfest, всеки май на главния уличен площад на Rapid City, общността на Rapid City се присъединява към любителите на бирата от цялата страна, за да се насладят на немската култура, да опитат нови бири - повече от 30 през 2015 г. - и да отпразнуват местните пивоварни. Фестивалът е съвместно с Пролетния пазар на Main Street Square, който предлага местни храни, занаяти и специални стоки, както и изпълнения на блуграс групата Six Mile Road.

Парк на динозаврите

Dinosaur Park е уникална атракция, която ще забавлява деца от всички възрасти. Децата обичат да се катерят в залите за джунгла с тематика на динозаврите, а възрастните могат да се насладят на невероятна гледка от върха на Rapid City. Паркът, който има интересна история, е в Националния регистър на историческите места и днес е забавно място да изследвате пешеходни пътеки и да научите малко за динозаврите.

Островът на книгата с разкази

Storybook Island е безплатен детски тематичен парк, основан от общността на Rapid City през 1959 г. Паркът има за цел да образова и забавлява децата на общността чрез фокуса си върху героите от книги с приказки. Детският театър Storybook Island, неразделна част от парка, изнася представления от деца през цялото лято. Паркът се гордее, че е важна част от общността на Rapid City и продължава да забавлява децата повече от 55 години.

Популярна тема