Градове близо до Абингдън, Вирджиния

Градове близо до Абингдън, Вирджиния
Градове близо до Абингдън, Вирджиния
Anonim

Те включват Glade Spring, S altville и Damascus, всички от които включват исторически места и пътеки от световна класа.

Образ
Образ

Основан през 1778 г., седалището на окръг Вашингтон Абингдън е богато на история и американска култура. Той също така се намира в началото на пътеката Virginia Creeper, многофункционална пътека, която минава 34 мили и завършва в White Top. С изглед към West Main Street е историческият Barter Theatre, който съществува от Голямата депресия, когато актьорите взимаха зеленчуци вместо билети за своите представления.

Glade Spring е малка общност с голямо сърце. Градът и околностите са дом на около 4500 жители. В допълнение към шепа ресторанти и магазини, Glade Spring е домакин на фермерски пазар, който се отваря през май на градския площад в събота между 8 сутринта и обяд. Солената пътека минава по старо железопътно легло между Glade Spring и S altville, част от националната програма Rails to Trails.

Салтвил, в другия край на Солената пътека, е мястото на две битки от Гражданската война. S altville Well Fields са в основата на съществуването на S altville, а Солният парк демонстрира как се прави солта. Наблюдателите могат да наблюдават разкриването на праисторически останки в разкопките на ледниковия период. S altvillians избягват летните горещини в мемориалния басейн с вълни на Харди Робъртс.

Damscus е известен като Trail Town USA. Пътеката на Апалачите, Пътеката на Вирджиния Creeper, Националната велосипедна пътека TransAmerica, Пътеката на желязната планина, Пътеката на наследството на Даниел Буун, Пътеката на музикалното наследство Crooked Road и Пътеката на Вирджиния за птици и диви животни минават през Дамаск, привличайки къмпингуващи и други хора на открито типове „търсещи път в пустинята.„Градският годишен фестивал Trail Days през май празнува страхотните дейности на открито. Местните жители се разхлаждат в градския плувен басейн на Дамаск през топлите месеци.

Популярна тема