Причини да се преместите в Ames, IA

Съдържание:

Причини да се преместите в Ames, IA
Причини да се преместите в Ames, IA
Anonim

Атракциите включват събития на ISU, пет голф игрища, Main Street District

Еймс
Еймс

Еймс, Айова, разположен в центъра на щата Хоуки, може би най-известен като дом на Щатския университет на Айова. Градът наскоро беше класиран като едно от „Най-добрите места за живеене“и „Най-добрите градове за необвързани“. Жителите тук имат лесен 20-минутен път с кола до столицата на щата Де Мойн за още повече възможности за забавление, но има много неща за правене в Еймс. Ето някои от причините, поради които трябва да помислите за преместване там.

Ще се видим в Джака

Напред Циклони! Футболният отбор на Щатския университет на Айова играе домакинските си мачове на стадион Джак Трайс с 61 места и 500 места, съоръжение, подчертано от места за сядане във всеки ъгъл на стадиона. Програмата за домакински футбол на ISU Cyclones за 2016 г. включва изкушаващи мачове срещу силни съперници като Baylor, Kansas State, Oklahoma, Texas Tech и West Virginia.

Опитайте пица Маргарита

С всички пресни продукти, закупени от ферми в района на Еймс, The Café е непринудена, но същевременно луксозна дестинация за хранене за местни жители и туристи. Популярният ресторант сервира закуска, обяд и вечеря, с елементи от менюто, вариращи от бананови палачинки до пици маргарита. Освен това на място има салон и винен бар.

Ударете ги надалеч и направо

Fore? Всъщност пет голф игрища красят пейзажа на Еймс, включително взискателното мемориално голф игрище Veenker. Играчите ще удрят всеки клуб в чантата си, докато преминават през предизвикателното игрище, а таксите за зелени са разумни.

Вълнение в магазина

Посетете уникални магазини и ресторанти в центъра на Main Street Cultural District, сред които Ames Silversmithing, Emerhoff’s Footwear, Miss Meyer’s Clothing Consignment и Treats on a Leash. Най-добрите ресторанти и места за свъртане са Aunt Maude’s, Café Diem, Chocolaterie Stam, London Underground и Whiskey River.

Всички бутилирани

Почитателите на бира често предпочитат изживяването в микропивоварната, а заведението на Ames, където клиентите могат да се насладят на вкуса, е Alluvial Brewing Company. Добра храна в кръчмата се сервира в добре декорираната кръчма, която произвежда популярни марки като Hoptagious IPA и Ox-spresso Oatmeal Stout.

Мърдай, мърдай

В няколко от 35-те парка в Ames се предлагат пешеходен туризъм, колоездене, риболов и разходка с лодка. Едно от най-популярните места за наслада на чист въздух е Ada Hayden Heritage Park, който предлага езеро, природна зона, пешеходна пътека и павирана велосипедна алея.

Go Octagonal

Бляскави галерии и необичайни арт ателиета красят Octagon Center for the Arts в централната част на града. Центърът планира ежегоден фестивал на изкуствата Octagon на открито всеки септември, който посреща 100 топ артисти и около 15 000 зрители.

Rock the M-Shop

Магазинът за поддръжка в сградата на Мемориалния съюз на държавния университет на Айова, по-известен като M-Shop, всеки януари е домакин на безплатен зимен класически концерт. Феерията през 2016 г., отворена за публика, включваше изпълнения на парти-рок бандите на Ames Pelvis, Twins и Kickstart the Sun.

Популярна тема