8 неща за правене в Бомонт, Тексас

Съдържание:

8 неща за правене в Бомонт, Тексас
8 неща за правене в Бомонт, Тексас
Anonim

Научете защо никога няма скучен момент в този град в Източен Тексас.

Центърът на Бомонт
Центърът на Бомонт

Да живееш в Бомонт, Тексас, е най-доброто от два свята. Градът в Източен Тексас предлага на жителите перфектна комбинация от чар на малък град и удобства на големия град. И с процъфтяваща сцена на изкуството и културата, множество възможности за отдих на открито и ориентиран към общността университет, жителите намират, че винаги има много за правене в Beaumont.

1. Наздраве за кардиналите

Програмата за лека атлетика на университета Ламар включва NCAA Division II мъжки и женски баскетбол, футбол, тенис, бейзбол, софтбол и женски волейбол. Ламар, всеобхватен публичен университет, е дом на повече от 15 000 студенти и е един от най-бързо развиващите се университети в Тексас.

2. Включване

Научете повече за индустрията, която превърна Тексас в икономическа сила в Тексаския енергиен музей. Чрез поредица от интерактивни, образователни експонати – включително говорещи роботи – музеят описва историята на петролната индустрия в Бомонт и в целия щат Lone Star.

3. Опитайте Willy

Вземете ръчно потопен малц, лучени кръгчета и бургер в Willy Burger, местен фаворит и дом на един от най-добрите бургери в Тексас, според thetexasbucketlist.com. Докато любителите на храната може да оценят използването на местно говеждо месо и безглутенови кифлички за хамбургер от Willy Burger, повечето хора просто обичат вкусното разнообразие на менюто на ресторанта, което включва специалитети като Booty Burger, гарниран с пържен бурдейн, креолска горчица и халапеньо.

4. Вземете исторически

Разходете се през историческия квартал Оукс, анклав от исторически домове точно на запад от центъра. Кварталът, който граничи с Beech Street на север, Rusk Street на юг, 1st Street на изток и 11th Street на запад, е един от най-големите исторически квартали в Тексас.

5. Слушайте

Поглезете сетивата си с един от повече от дузина концерти на Symphony of Southeast Texas, симфоничния оркестър на Beaumont. Оркестърът, който проследява своята история близо 100 години до създаването на Музикалната комисия на Бомонт, свири в театър Джули Роджърс в центъра на Бомонт. Минали изпълнения включват почит към Бетовен и концерт от поп серия When Swing Was King.

6. Подуши розите

Спрете и помиришете тексаските рози в ботаническите градини Beaumont в Tyrell Park. Градините, които са безплатни и отворени за обществеността, включват десетки различни растителни видове, повечето от които се помещават в консерваторията Warren Loose с площ от 10 000 квадратни фута. Градината също е дом на Градинарския център на Бърт и Джак Бинкс, който разполага с впечатляваща колекция от ботанически вдъхновени произведения на изкуството.

БЪДЕТЕ ПРАЗНИЧНИ: Научете за Тексаския фестивал на розата.

7. Наслаждавай се на шоуто

Позволете на Beaumont Community Players да ви забавляват, както правят за публиката от 1925 г. Театралната трупа планира пълен календар от представления в Центъра за сценични изкуства Бети Грийнбърг. „Единствената дума, за която се сещам, е брилянтно“, казва местният жител Майкъл Осбърн за изпълненията. „Какво страхотно съкровище точно тук, в нашата общност.“

8. Гребете по-бързо

Разходете се с кану или каяк по река Нечес, която тече 416 мили, преди да се влее в Мексиканския залив. Известна като „Последната дива река в Източен Тексас“, водите на реката са идеални за водни приключения.

Единствената дума, за която се сещам, е брилянтен. Какво страхотно съкровище точно тук, в нашата общност.“

Популярна тема