Болници и здравеопазване в Айдахо Фолс, ID

Съдържание:

Болници и здравеопазване в Айдахо Фолс, ID
Болници и здравеопазване в Айдахо Фолс, ID
Anonim

Айдахо Фолс се обслужва от две уважавани болници, всяка със своите силни страни и специалитети.

Айдахо Фолс ID
Айдахо Фолс ID

Районът на Айдахо Фолс се обслужва от две уважавани болници, които заедно наемат повече от 2 000 души и обслужват регионално население от повече от 300 000 души. По-долу ще намерите информация за системите за здравеопазване в Айдахо Фолс, които правят живота тук отличен избор.

Регионален медицински център на Източен Айдахо

Създаден през 1986 г., Регионалният медицински център на Източен Айдахо отдавна оправдава името си на регионален медицински център, тъй като 38 процента от пациентите в него живеят извън окръг Боневил. Една от причините е, че EIRMC е център за травми от ниво II (и единственият център за интензивно лечение от ниво I) в югоизточен Айдахо. Друг е онкологичният център в Айдахо, в който си партнира с Gamma West Cancer Services. Центърът предлага най-съвременна лъчетерапия, хирургия, химиотерапия и онкология. С помощта на Air Idaho Rescue, която предоставя спешни въздушни и наземни медицински транспортни услуги, EIRMC е оборудван за лечение на критично болни или ранени пациенти, които пристигат от многощатска област, която включва милиони акри непокътната провинция.

EIRMC е и най-големият медицински център в региона (330 легла), предоставящ специализирани услуги като сърдечно-съдова хирургия, неврохирургия, интервенция при инсулт и лечение на рак.

Болница Mountain View

От своя страна болница Маунтин Вю (направете виртуална обиколка) е притежавано и управлявано от лекар съоръжение с 43 легла, което възприема „подход, ориентиран към семейството“към грижите за пациентите и осигурява стационарни, извънболнични, диагностични и рехабилитационни услуги.

Mountain View разполага с Център за жени, който включва отделение за интензивно лечение на новородени ниво II; хирургично отделение с осем най-съвременни операционни блока, ендодиагностичен център, клиника за лечение на болката, следанестезиологично отделение и отделение за извънболнична помощ; Разширено лечение на рани и хипербарен център; и отделение за белодробни грижи/респираторна терапия, което осигурява лечение както в болнични, така и в извънболнични условия. Също така трябва да се отбележи Центърът за сън в Айдахо, вътрешната He alth & Fitness Academy, която предлага частни, индивидуализирани фитнес тренировки и програми за физическа терапия, реч и език и професионално здраве.

Допълнителни опции за лечение

Други възможности за лечение в Айдахо Фолс включват Rosemark Women Care Specialists, която се фокусира върху акушерската и гинекологичната медицина, но също така осигурява първична грижа; Idaho Falls Pulmonary, която предоставя белодробни услуги и медицина на съня; Teton Radiology, която предлага дигитална мамография, ЯМР, костна денситометрия, ултразвук, рентгенови лъчи и други свързани услуги; Бъбречният институт на Айдахо, който осигурява 24/7 грижи за пациенти с бъбречно заболяване; Институтът за ракови заболявания Teton, който помага на пациентите да се справят с предизвикателствата на лечението на рака; и Източно Айдахо обществено здравеопазване, което предлага широка гама от образователни програми на общността и възможности за лечение, които включват детско здраве, имунизации, услуги за репродуктивно здраве и услуги на училищна медицинска сестра.

Популярна тема