Greater Idaho Falls, Общ преглед на образованието за ID

Съдържание:

Greater Idaho Falls, Общ преглед на образованието за ID
Greater Idaho Falls, Общ преглед на образованието за ID
Anonim

Всички академични единици заслужават високи оценки.

Айда
Айда

Училищата в Айдахо Фолс и околните общности получават похвала от родителите и печелят високи резултати. Ще намерите набор от образователни възможности в Айдахо Фолс, включително два държавни училищни района, няколко частни училища и шепа висши учебни заведения.

Държавни училища

Idaho Falls School District 91 обслужва 10 400 ученици и се гордее с това, че подготвя младите хора за колеж и кариера. Областта има 18 училища, включително четири гимназии, които предлагат повече от дузина класове за напреднали, заедно с курсове за колеж с двоен кредит.

Обединен училищен район на Боневил № 93 в окръзите Боневил и Бингам обхваща част от Айдахо Фолс, Амон, Йона и Юкон. Повече от 11 000 ученици посещават общо 22 училища. В областта работят 1300 души.

Charter Schools

Регионът Greater Idaho Falls предлага няколко чартърни училища, включително American Heritage Charter School в Idaho Falls, с 300 ученици от K-10 клас; White Pine Charter School в Амон, с 200 ученици от K-8 клас; и Alturas International Academy, която отвори врати през август 2016 г. с 280 ученици от K-6 клас.

Частни училища

Hope Lutheran School обучава ученици от K-6 клас и се стреми да развие духовното, умственото, емоционалното и физическото израстване на детето. Училището Watersprings стартира през 1997 г. като християнско училище Calvary Chapel и сега включва 450 ученици в класове преди K-12 на две места. Католическото училище Holy Rosary предлага учебна програма, основана на вярата, за ученици от предшестващи до 6-ти клас.

Висше образование

University Place е комбиниран кампус, който предлага няколко курса и степени от Университета на Айдахо и Държавния университет на Айдахо. Центърът за висше образование се намира по поречието на река Снейк до парка Фрийман.

В Техническия колеж в Източен Айдахо (известен също като EITC и произнасян „око-технология“), програмите се фокусират върху нуждите на индустриалната общност за 21-ви век. EITC обслужва област от девет окръга и е специализирана в персонализирано обучение и основни умения по много технически предмети.

College of Southern Idaho вече има сателитен кампус в Айдахо Фолс и е нараснал до над 200 студенти. В Рексбург приблизително 16 000 студенти посещават часове в университета Бригъм Йънг-Айдахо, най-големият частен университет в щата. Седемте колежа и 33 отдела на BYU-Idaho предлагат общо 25 асоциирани степени и повече от 100 бакалавърски степени. Освен това Центърът за академични открития на университета има екипи, интегрирани в колежите, за да помогнат на студентите да се подготвят за следващите си стъпки след дипломирането.

В Stevens-Henager College се предлагат кариерно ориентирани степени в области като здравеопазване, бизнес и информационни технологии.

Популярна тема