Greater Idaho Falls, ID Спорт и отдих

Съдържание:

Greater Idaho Falls, ID Спорт и отдих
Greater Idaho Falls, ID Спорт и отдих
Anonim

Възможностите за забавление и упражнения са изобилни.

Райън Дейл от Айдахо Фолс Чукарс удря топка по време на игра
Райън Дейл от Айдахо Фолс Чукарс удря топка по време на игра

Свежият въздух и възможностите за отдих на открито са лесни за намиране в Greater Idaho Falls и ако търсите неща за вършене, ще откриете набор от дейности, на които цялото семейство често може да се наслаждава.

Greenways

Повече от 30 парка и други зони за отдих осигуряват достатъчно открито пространство, пътеки и игрища за жителите и посетителите, докато популярната 6-миля река Айдахо Фолс е идеална за разходки или колоездене по двете страни на Змийска река. За по-подробен поглед върху парковете в Greater Idaho Falls посетете idahofallsidaho.gov.

Спортни лиги и програми

Хора от всички възрасти могат да участват в множество лиги, класове и програми в почти всеки спорт, който можете да си представите. 26-те младежки програми в града включват футбол, бейзбол, футбол, тенис, волейбол за момичета, софтбол и баскетбол, както и лятна програма за бягане за възраст 8-14 години, бойни изкуства и уроци по танци за начинаещи за възраст 8-13 години. По същия начин програмите за възрастни включват множество спортове, здравословна загуба на тегло, фитнес класове, съвместен волейбол на пясък, стрелба с лък и много други.

Голф

Ударете ги надалеч и направо (надяваме се) на три голф игрища, притежавани и управлявани от града. Pinecrest, Sage Lakes и Sand Creek са шампионатни игрища с 18 дупки с различен терен и уникални предизвикателства. Кратък курс с шест дупки в Sand Creek също е опция. Pinecrest разполага с две тренировъчни игрища и тренировъчна зона за кратки игри, докато Sage Lakes и Sand Creek предлагат изцяло тревни тренировъчни игрища заедно с две големи тренировъчни игрища.

Disc Golf

Диск голф се играе на пешеходно игрище с 18 дупки във Freeman Park. Докато някои спортни магазини продават специални дискове за голф, за да се насочат към металните кошове, които служат като мишени за дупки, обикновен диск в стил фризби също ще свърши работа. Правилата са подобни на тези в клубния голф.

Нов Splash Pad

През юни 2016 г. град Амон отпразнува откриването на просторна нова атракция за пръскане в парк МакКоуин. Лятната дестинация за деца и родители разполага със седем водни станции и 25 водни струи. Проектът на стойност $120 000 включва дарение от $15 000 от Rockwell Homes за водна пързалка.

Скейт паркове и ледена пързалка

Градът управлява безплатен скейт парк на открито в парка Tautphaus близо до зоологическата градина, включващ бетонна купа с метална облицовка, бедра и капсула заедно с улично игрище, пълно с рампи за изстрелване, стълби, парапети и первази. В допълнение, закрит скейт парк, Skate Hard Idaho, отвори врати през 2016 г. на Jones Street, заедно с магазин за скейтборд, който предлага предпочитани марки като Alva, Bones, Dogtown, Real, Street Plant и Toy Machine. Паркът, който има такса от $3, е отворен от сряда до неделя от обяд до 20:00 часа. За любителите на пързалянето с кънки, градската ледена арена Joe Marmo/Wayne Lehto в Tautphaus Park е достъпна за публично пързаляне през зимните месеци, започвайки през октомври.

Популярна тема