Неща за правене в Аугуста, Джорджия

Съдържание:

Неща за правене в Аугуста, Джорджия
Неща за правене в Аугуста, Джорджия
Anonim

Нашите шест любими неща за правене в този исторически град.

Екип от екипаж прекосява реката, докато слънцето изгрява над град Аугуста, Джорджия
Екип от екипаж прекосява реката, докато слънцето изгрява над град Аугуста, Джорджия

Да живееш в Аугуста, Джорджия, те поставя по средата на източната част на щата Пийч на границата с Южна Каролина. Августа е вторият по големина столичен район в Джорджия след Атланта, но е на един свят от столицата на щата на два часа на запад. Августа е зелен и исторически, с възможности за забавление, толкова разнообразни, колкото и населението му, град, в който е толкова вероятно да видите възстановка на Гражданската война, колкото и световноизвестен голф турнир. Независимо дали сте местен жител, който иска да излезе от същата стара рутина, или сте посетител, който търси място, където да оцени девствената, добре запазена красота на района, ето няколко от любимите ни неща за правене в Аугуста.

Вземете Masters

Може да няма по-добро съвпадение за фино оформения селскостопански пейзаж на Августа от The Masters, една от четирите основни титли на професионалния голф и първата, която се провежда всяка година. Билетите не се намират лесно (и не са евтини), но тези, които се сдобият с тях, намират едно от най-добрите голф изживявания в света. Ако не можете да спечелите билети за някой от кръговете на „на живо“или официалните турнири, тренировъчните кръгове са значително по-лесни за влизане и почти толкова забавни.

Направете пътуване в миналото на гражданската война

Връзката на Аугуста с миналото е дълбока и не е нужно да карате далеч, за да намерите начини да го отпразнувате. Любителите на историята трябва да се насладят на историческия квартал в центъра, който е вписан през 2004 г. в Националния регистър на историческите места. След това има Исторически музей на Аугуста, страхотна колекция от артефакти и лакомства, фокусирани върху мястото на града в културната история. Но за едно истинско, завладяващо изживяване, няма нищо като възстановка на Гражданска война като битката при Айкен, която се води отново всяка година в близкия Айкен, Южна Каролина, давайки на посетителите образователна крачка назад в историята.

Вземете шоу в Imperial Theatre

Част от красотата на Августа е необичайната комбинация от старо и ново, а великолепният Imperial Theatre въплъщава и двете. Той забавлява августианците, откакто за първи път отвори врати преди почти век през 1918 г. При откриването си той демонстрира водевилни изпълнения - дори известни като Чарли Чаплин. Днес това е място за събиране на изкуствата, с широка гама от представления от Ted Talks до обиколки на Бродуей.

Идете до Музея на изкуствата Морис

Augusta не празнува само старите. Освен това има оживена сцена на изкуствата, основана от Музея на изкуствата Морис. Отличителната колекция от експонати на музея затвърждава мястото на Аугуста като един от най-добрите художествени градове на юг, с една от най-добрите колекции от южни художници и таланти от цял свят.

Яжте в Cadwalladers Café

Ако си тръгнете от Аугуста с впечатлението, че има само атмосфера на тих, малък град, не сте разклатили добре кулинарната му сцена. Cadwalladers може и да няма шикозния пощенски код на изискано заведение за хранене в голям град, но храната му би се сравнила добре с всяко претенциозно убежище за кулинари в Атланта. И е достатъчно встрани от утъпкания път, за да бъде скъпоценен камък, на който обикновено се наслаждават само местните.

Разходка по реката

Едно от най-добрите безплатни неща за правене в центъра на Аугуста е разходката по Riverwalk с нейния цъфтящ пейзаж и гледки към река Savannah. В зависимост от времето на вашето посещение, може дори да хванете публично прожектиране на филм или, ако имате истински късмет, годишните чествания на Деня на Свети Патрик или Четвърти юли. Когато и да го посетите, със сигурност ще намерите добре дошъл, спокоен отдих от градската суматоха.

Популярна тема