Възможности за жилища в окръг Уилямсън Разнообразни, изобилни

Съдържание:

Възможности за жилища в окръг Уилямсън Разнообразни, изобилни
Възможности за жилища в окръг Уилямсън Разнообразни, изобилни
Anonim

Къщите в окръг Уилямсън са различни, но често вървят бързо.

Wilco
Wilco

Когато Катрин Пинкам и нейното семейство се преместиха тук от Чикаго през ноември 2013 г., те знаеха, че напускат градския начин на живот за нещо съвсем различно. Но те не знаеха, че ще бъдат толкова приятно изненадани от жилищните възможности на окръг Уилямсън.

Търсейки дом в диапазона от 500 000 до 600 000 долара, Пинкам и нейният съпруг Дан искаха повече пространство, добри училища, по-голям двор за двете им малки деца и удобно местоположение. Те откриха всичко това в нова къща в Ноленсвил, след като разгледаха около 45 къщи.

„Бяхме изненадани от това колко можете да получите за парите си в окръг Уилямсън и бяхме изненадани от това колко нови къщи има тук“, казва Пинкъм, който работи в Nutro, подразделение на Mars Pet грижа. „Никога не съм мислил, че ще живеем в ново строителство. Аз съм градска мишка, съпругът ми е селска мишка и сега имаме най-доброто от двете: ние сме крайградски мишки.“

Описвайки себе си като „донякъде придирчива“, Пинкам въпреки това чувства, че е имала много възможности за избор при търсенето на къщата си. Пейдж Томпсън, директор по преместване в Zeitlin Re alty, се съгласява.

„Мисля, че окръг Уилямсън има какво да предложи за какъвто и етап от живота да се намирате“, казва Томпсън. „Ние сме разнообразни в нашите предложения и с някои от предстоящите по-нови проекти за развитие ще предложим още повече разнообразие.“

Thompson специално отбелязва значението на планираните жилищни, офисни и търговски проекти като Berry Farms във Franklin и Ovation в Cool Springs за местната жилищна сцена.

„Много хора искат проект със смесен начин на живот, където могат да работят, да играят, да пазаруват и да се хранят. Това е вълната на бъдещето.”

Традиционните жилища в окръга варират от апартаменти на умерени цени до луксозни жилища от висок клас. Неизчерпателен списък:

$1 милион и нагоре

Заможните хора на Уилямсън живеят в много имоти в целия окръг и в луксозни подразделения като Governors Club, Laurelbrooke, Wynnstone, исторически домове във Франклин и района на Leipers Fork.

$500 000 до $800 000

Намерете домове на Franklin в този ценови диапазон в Westhaven, Berry Farms, McLemore Farms, Avalon, River Landing, Carlisle, Chardonnay и много други квартали. Brentwood предлага Governors Club, Valle Verde, Chenoweth, Tuscany Hills, Fountainbrooke и McGavock Farms, сред много други. Нови луксозни жилища се строят в кварталите Ноленсвил, сред които Каталина и Бенингтън.

$200 000 до $425 000

„Има редки възможности, изненадващо, да купувате в този ценови диапазон в Брентуд“, казва Томпсън. Сред възможностите: Carondelet, Mooreland, Stonehenge. Във Франклин по-старите квартали като Fieldstone Farms, Cottonwood, Forrest Crossing, Maplewood и Heath Place предлагат опции. Възможностите за Spring Hill включват Wyngate Estates, Woodside и Port Royal Estates. Canterbury и Tollgate Village в Thompson’s Station предлагат атрактивни жилища и обществени удобства на умерена цена. А във Fairview, Heartland Reserve е нова опция.

Под $200 000

Да, можете да си купите жилище в Уилямсън за по-малко от $200 000. Къде? Pipkin Hills в Spring Hill, Bent Creek в Nolensville, Loopers Landing и Pickett’s Ridge в Thompson’s Station, Clearview Meadows във Fairview и няколко квартала на Franklin.

Наеми

„Имаме добра гама от апартаментни комплекси, но тъй като търсенето под наем е високо, цените са високи“, казва Томпсън. Добрите опции включват Alara Farms, Bell Historic Franklin, Windchase в Cool Springs, Landings на по-умерени цени в Brentwood и новото развитие на Tapestry в Brentwood, където апартаменти с една и две спални ще могат да се наемат през есента на 2014 г.

Популярна тема