CoolSprings Galleria Mall близо до Франклин, TN

CoolSprings Galleria Mall близо до Франклин, TN
CoolSprings Galleria Mall близо до Франклин, TN
Anonim

Пазаруването във Франклин е съсредоточено около Cool Springs.

Франклин
Франклин

Единственият мол в Среден Тенеси с пет универсални магазина е огромен успех.

Просто попитайте 17-те милиона души, които пазаруват там всяка година.

CoolSprings Galleria, собственост на CBL & Associates Properties of Chattanooga, е супер регионален център с площ от 1,1 милиона квадратни фута, който привлича купувачи дори от Северна Алабама и Южен Кентъки.

Разположен до I-65 на Moores Lane, петте основни магазина на мола са Dillard’s, JC Penney, Macy’s, H&M и Belk.

Освен тези универсални магазини‚ Galleria също има 165 специализирани магазина и ресторанта на място. Много от специализираните магазини са единствените по рода си на пазара в Средния Тенеси. Някои от тези магазини включват Aldo‚ Bombay Kids‚ „346” Brooks Brothers‚ Hollister Co. и Jessica McClintock. Нов магазин American Girl отвори врати през това лято.

С 400 милиона щатски долара годишни продажби молът допринася доста значителна част от приходите от данък върху продажбите за окръг Уилямсън.

Горното ниво на мола е покрито с килими, за да се увеличи комфорта при ходене и да се намали шума, и разполага с просторен двор за хранене с разнообразие от ресторанти и места за сядане за 500. Долното ниво има дървен под и плочки.

Друго удобство за купувачите е двойният асансьор, в който лесно могат да се настанят детски и инвалидни колички. Няколко тоалетни, включително семейна тоалетна, са разположени стратегически около мола, а меки места за сядане са на разположение за тези, които искат да си починат бързо.

Извън мола 6‚500 паркоместа улесняват достъпа до страхотните магазини и ресторанти на мола. А в съседство с имота от северната страна е Cool Springs Crossing, собственост на същата компания, която включва магазини като Target‚ Toys R Us и Wild Oats.

Голяма част от окръг Уилямсън от 1991 г.‚ CoolSprings Galleria и цялото местоположение на Cool Springs предлагат добра комбинация от дестинации за пазаруване‚ с всичко от луксозни артикули до необичайни стоки за деца, тийнейджъри и възрастни хора.

Популярна тема