Шест места за преместване близо до Индианаполис

Съдържание:

Шест места за преместване близо до Индианаполис
Шест места за преместване близо до Индианаполис
Anonim

Разберете защо шест общности точно извън Индианаплис, Индиана, са чудесни места за живеене.

Интерактивният исторически парк Connor Prairie е любима дестинация във Fishers, Ind
Интерактивният исторически парк Connor Prairie е любима дестинация във Fishers, Ind

Известен със състезания, баскетбол и като бивш дом на Пейтън Манинг, Индианаполис е фар на националната спортна сцена. И все пак за всички големи събития, на които наскоро бе домакин – от NFL Super Bowl до финалната четворка на NCAA – Indy се радва на нарастване на популярността, без да губи своя чар на Средния Запад. Центърът на града е един от нашите Топ 10 на най-добрите центрове с нарастващи джобове на нощен живот в близките му предградия. Индианаполис се превърна в нещо повече от „Кръстопът на Америка“– той се превърна в дестинация както за туристи, така и за постоянни жители. Ако искате да се преместите извън центъра, ето няколко страхотни възможности.

Кармел

Разположен на север от Индианаполис, Кармел е може би най-известното предградие на Индианаполис. Кармел (население 83, 889) може да се похвали със среден доход на домакинство от $103, 607 и наскоро е предприел мащабни обществени проекти като района на изкуствата и дизайна и Центъра за сценични изкуства Кармел. Жителите намират много неща за правене в Кармел. Големи компании (CNO Financial Group, Delta Faucet и други) създават национални централи в града, а общественият център Monon на стойност 24,5 милиона долара разшири възможностите за семейна фитнес дейност. Центърът се свързва с дългата 15,6 мили Monon Trail/Greenway, която стига на юг до западната част на центъра на Индианаполис. Най-добрите ресторанти в Кармел предлагат стилни менюта и успокояващи творения.

Рибари

Друго предградие на север, Фишърс претърпя изключителен растеж през последните две десетилетия. Сега съперничейки на близкия Кармел, Фишърс предлага много от същите предимства на своя съсед Хамилтън Каунти. Училищата във Фишърс се считат за едни от най-добрите в щата. Болниците във Фишърс предоставят най-съвременни грижи и непрекъснато добавят услуги. Вариантите за жилища на Fishers варират от жилищни общности до имоти за милиони долари, разположени по брега на градския резервоар Geist. Фишърс има процъфтяваща художествена и културна сцена. Близкият музикален център Klipsch привлича най-добрите концерти в голямото открито място през цялото лято, докато Connor Prairie Interactive History Park пресъздава ежедневния живот в Индиана от 19-и век. Най-добрите ресторанти във Фишърс привличат гости от целия регион.

Браунсбърг

Този град в окръг Хендрикс (население 21, 285) граничи със северозападния ъгъл на Индианаполис – на около 20 минути с кола от центъра. Той включва първокласни училища, които рутинно постигат резултати доста над средния за държавата при дипломирането. Сплотената общност наскоро видя приток на компании в индустрията на моторните спортове и изглежда готова за продължаващ растеж. На изток Браунсбърг граничи с парка Eagle Creek в Индианаполис, който предлага езеро от 1400 акра за риболов и ветроходство плюс 3900 акра гора за туризъм, наблюдение на птици и дори зиплайнове.

Greenwood

Грийнууд се намира на юг от Индианаполис. Това е домът на Greenwood Park Mall, който закотвя разтегнат коридор за пазаруване и хранене по американската магистрала 31. Наскоро градът разшири работните си места като център за индустрии за складиране и изпълнение, които се възползват от местоположението му по междущатска магистрала 65. Greenwood е и най-близкото предградие на Инди до дестинации в Южна Индиана, като Държавния парк на окръг Браун, както и обширния лагер Атърбъри, който служи като тренировъчна база на Националната гвардия на Индиана.

Zionsville

Може би предградието на Инди с най-малката градска атмосфера благодарение на историческия си център, Зионсвил (население 14, 160) служи предимно като общност със спални само на осем мили от центъра на град Индианаполис. Всяко училище в държавната училищна корпорация на града е получило обозначение с четири звезди и повече от 45 процента от домакинствата в града имат деца под 18 години. Съботният фермерски пазар в историческото село в центъра на града е популярен от близо 20 години.

Westfield

Продължавайки темата за процъфтяващото развитие на предградията на Индианаполис, Westfield сега служи като дом на повече от 30 000 жители на север от Индианаполис. Градът беше агресивен с анексирането, за да изгради своите граници и в момента се ангажира със съживяването на старинния си център. Уестфийлд също е пред завършване на Гранд Парк, огромен младежки спортен кампус от 400 акра, предназначен да привлича 1,5 милиона посетители годишно. С градски магазини и заведения за хранене на юг и селски райони на север, Westfield предлага нещо за всеки начин на живот.

Популярна тема